Neler Yeni

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Aykut D.

80+ Gold
Ne gibi bir sıkıntımız var dostum?

Ben ban yediğimde senin hesabın yoktu.
Yaptığım rehberleri, hackintosh başarılı kurulum konularını, minidump analizlerini incele sonra konuş.

Benim ban yediğim konudan da bi habersin sanırım. Benden sana tavsiye, bilmediğin konulara yazma.
Üstüne alınması gereken alınsın. Alındığına göre bi vukaatın var demekki uzerine alınıyorsun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Forumda sıkıntılı insanlar yokmuş gibi daha fazla sıkıntılı insan için kapıları açtığınız için teşekkürler
Belirli kurallar doğrultusunda banlar kaldırıldı sıkıntılı bir üye göremiyorum hem kurallarımız aynen devam ediyor 🙏 müebbet vermeyelim ❤️

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
bune be birader sanki ülkeye gurbetçi sokmuş gibi konuşuyorlar garip garip. Haksız yere ban yiyen çok kişi oldu aslında açılması bir açıdan iyi bir açıdan kötü oldu.

TİTAN.

80+ Platinum

Yaptığım rehberleri, hackintosh başarılı kurulum konularını, minidump analizlerini incele sonra konuş.

Benim ban yediğim konudan da bi habersin sanırım. Benden sana tavsiye, bilmediğin konulara yazma.
Herkes için demiyorum ama ban yenildiyse doğru bir sebebi vardır

Ysuflix

80+ Gold
En zor koşulda banladığınız çok bariz bu konuda yönetim gerçekten çok hassas herşeye ban atmıyor böyle diyen arkadaşlar kötülemeye çalışmasın ismini vermiyim bi arkadaş gece beni rahatsız etti sonraki günü konu açıp abdullah abiyi mehmet abiyi rahatsız etti mehmet abiye iftira attı falan yine de banlanmadı iyi dayandı yönetim ona 😄

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

Geçmişte yapılan iyi eylemler gelecekte yapılan kötü eylemlerin etkilerini silebilir veya yok sayabilir mi? Hayatı boyunca sadaka vermiş bir adam hırsızlık yapsa zamanında sadaka verdi diye suçu affedilir mi? Geçmiş konularınız yediğiniz banın açılması ile foruma döner dönmez banı açılan insanları eleştirilenlere benim eski konularıma bak sonra konuş, diye ukalalık yaptırabilir mi?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Değerli dostlarım öncelikle şunu belirtmem gerekir sizlerin banını forum aktifliği artsın diye açmadık forumumuzun aktifliğinden zaten çok memnunduk YANİ burada, yönetimin menfaati için değil size gerçekten değer verdiğimizden ötürü varsınız.

Evet hiçbirinizi banlamaktan zerre keyif almıyoruz hatta yönetime hep "en zor şartlarda" banlayın diye uyarıyorum hep kuralları esnetmeye çalışıyorum. Aranızda %95'iniz bende küçük olduğu aşikâr ve kanınızın ne kadar deli ama ne kadar deli aktığının farkındayım, şimdi söyleyeceğimi genelleme yapmıyorum ama belirtmek isterim; beni eleştirin ama haksızlık yapmayın benim tek dayanamadığım şey bu çünkü size gerçekten değer veriyorum ve bu süreçte benim farketmeden haksızlık yaptığım arkadaşlar olduysa özür dilerim.

Özetle istisnasız hiçbiriniz için bana veya foruma ne söylediniz de sizi banlanladık yemin ediyorum bilmiyorum çünkü hafızamda size karşı kötü şeyleri biriktirmiyorum tekrar Hoş Geldiniz.
Abdullah Hacıgül 07.09.2023 Af Yasası :D Umarım herkesin kalkmamıştır. Küfür edenlerin vs.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Geçmişte yapılan iyi eylemler gelecekte yapılan kötü eylemlerin etkilerini silebilir veya yok sayabilir mi? Hayatı boyunca sadaka vermiş bir adam hırsızlık yapsa zamanında sadaka verdi diye suçu affedilir mi? Geçmiş konularınız yediğiniz banın açılması ile foruma döner dönmez banı açılan insanları eleştirilenlere benim eski konularıma bak sonra konuş, diye ukalalık yaptırabilir mi?
Benim ban yeme sebebim ne? Açıklasana madem çok bilmiş? Ukalalık gayet seviyeli konuşurken bunlar forumu karıştıracak tarzı imalarda bulunmak mı yoksa ben ne yapmışım demek mi?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
5 Aralık günü Abdullah Hacıgül'e "hahaha" atmak mı doğru bir sebep? Bilmediğin konuda konuşma.
@Abdullah Hacıgül "Eleştirdim diye ban yedim" isimli konuda da yorum yapan birine atılan kahkahaları eleştiriyordu. kendisine gülünmesini sevmiyor galiba. Bence kendine olan güven sorunu ile ilgili bir psikoloğa görünmesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,271
Üyeler
162,660
Son üye
alixyoruk
Top Bottom