Neler Yeni

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Geçmişte yapılan iyi eylemler gelecekte yapılan kötü eylemlerin etkilerini silebilir veya yok sayabilir mi? Hayatı boyunca sadaka vermiş bir adam hırsızlık yapsa zamanında sadaka verdi diye suçu affedilir mi? Geçmiş konularınız yediğiniz banın açılması ile foruma döner dönmez banı açılan insanları eleştirilenlere benim eski konularıma bak sonra konuş, diye ukalalık yaptırabilir mi?
Dostum ben buranın eski bir moderatörü ve eskiden bu forumun önde gelenlerinden biriydim. Ban yeme konum tartışılır ama burada 30' dan fazla kişi benim yüzümden ban yedi. Bu ban konusu tartışılır ama diğer ban yiyenlerle yan yana getirildiğimizde devede kulak kalıyoruz emin ol. Daha yeni bir üyesin belli seni sorgulamıyorum ama fikrinin olmadığı konularda yorum yapma.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi benim şu uyarılar ne zaman bitecek ya

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Öğleden beri ara ara buraya gelip abur cubur yiyerek, kavgaları izliyorum. Sanki canlı canlı "sen abdülhamidi savundun" programı gibi, çok heyecanlı, kim kazanacak acaba.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Ne gibi bir sıkıntımız var dostum?

Ben ban yediğimde senin hesabın yoktu.
Yaptığım rehberleri, hackintosh başarılı kurulum konularını, minidump analizlerini incele sonra konuş.

Benim ban yediğim konudan da bi habersin sanırım. Benden sana tavsiye, bilmediğin konulara yazma.
Çok komiksin gerçekten geçmişte ne yaptığının hiç önemi yok ban yemişsen bi şeyler dönmüştür. Bu yaptığın savunmanın yaşlı dayıların siz daha gençsiniz bizim neler çektiğimizi bilmezsiniz yağ kuyruklarında bekledik biz diyip saçmalamasından farkı yok. Umarım en kısa sürede size göre haksız olan banınızı bir daha yersiniz.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Çok komiksin gerçekten geçmişte ne yaptığının hiç önemi yok ban yemişsen bi şeyler dönmüştür. Bu yaptığın savunmanın yaşlı dayıların siz daha gençsiniz bizim neler çektiğimizi bilmezsiniz yağ kuyruklarında bekledik biz diyip saçmalamasından farkı yok. Umarım en kısa sürede size göre haksız olan banınızı bir daha yersiniz.
Ban sebebimi biliyor musun? Hayır öğren öyle yaz.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Ban sebebini bilmiyorsun? Bu forumda 2 sene önce sen daha üye değilken 30 kişi tek gecede banlandı ve sebebini bilmediğine eminim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dostum ben buranın eski bir moderatörü ve eskiden bu forumun önde gelenlerinden biriydim. Ban yeme konum tartışılır ama burada 30' dan fazla kişi benim yüzümden ban yedi. Bu ban konusu tartışılır ama diğer ban yiyenlerle yan yana getirildiğimizde devede kulak kalıyoruz emin ol. Daha yeni bir üyesin belli seni sorgulamıyorum ama fikrinin olmadığı konularda yorum yapma.
Hocam hoşgeldiniz geçenlerde bi konuda görmüştüm tahmin etmiştim kesin bu ban dalgasında yemiştir diye Bütün haksız yere banlanan arkadaşlarada hoşgeldin diyorum :)

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Fikrinin olmadığı konularda yorum yapmak bu forumun var olma sebebi. Rastgele 3-5 konu okursan anlarsın. Ben zaten geçmiş konular ilerisinde yenilen banların telafisi olmaz demişim. Tek + özelliğiniz eski üye olmaksa vasfınız hiç olmasa gerek. Aman dikkat edin hesaba bir şey olmasın. Karakterinizin %75i falan herhalde.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Ban sebebimi biliyor musun? Hayır öğren öyle yaz.
Yağ kuyruklarını da görmedim ama SAÇMA. Haksız ban yemiş olabilirsiniz veya sizden başka birisi ana avrat küfür edip ban yemiştir ve ikinizin de banı açılmıştır beni ikisi de hiç ilgilendirmez. Bir tane forumda bir tane afdan bahsediyoruz alt tarafı pek umurumda olmamıştı sizin yazdığınız mesajları okuyana dek. Yazdığınız mesajlar bayağı bi kavga çıkartıcı ve topluluğun huzurunu bozuyor. Topluluk ne topluluğu olursa olsun huzuru bozan dışlanır bu acı bir gerçek bunu göz ardı edemezsiniz. Geçmişte haksız ban yemiş olmanız buraya şimdi gelip biz haksız ban yedik siz hiçbir şey bilmezsiniz diyip küstah küstah konuşma hakkı vermez.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Fikrinin olmadığı konularda yorum yapmak bu forumun var olma sebebi. Rastgele 3-5 konu okursan anlarsın. Ben zaten geçmiş konular ilerisinde yenilen banların telafisi olmaz demişim. Tek + özelliğiniz eski üye olmaksa vasfınız hiç olmasa gerek. Aman dikkat edin hesaba bir şey olmasın. Karakterinizin %75i falan herhalde.
Tek vasfım bu değil elbette. Foruma verdiğim katkıyı bilen bilir. Açtığım konulara ve mesaj sayılarımdan da anlayabilirsin. Tek vasfım konu dışında mesaj kasmak değildi.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Ban sebebini bilmiyorsun? Bu forumda 2 sene önce sen daha üye değilken 30 kişi tek gecede banlandı ve sebebini bilmediğine eminim.
Sebebini biliyorum bilmesine de haksız yere ban yemiş olduğun ya da öyle düşündüğün durumda buraya geri gelip bu çemkirme saçmalığı nedir anlamıyorum. Şimdi yediğin haksız ban açıldı işte uslu uslu forumuna devam et ama edemiyorsan ve huzuru kaçırıyorsan yine uzaklaştırılsın yani

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yağ kuyruklarını da görmedim ama SAÇMA. Haksız ban yemiş olabilirsiniz veya sizden başka birisi ana avrat küfür edip ban yemiştir ve ikinizin de banı açılmıştır beni ikisi de hiç ilgilendirmez. Bir tane forumda bir tane afdan bahsediyoruz alt tarafı pek umurumda olmamıştı sizin yazdığınız mesajları okuyana dek. Yazdığınız mesajlar bayağı bi kavga çıkartıcı ve topluluğun huzurunu bozuyor. Topluluk ne topluluğu olursa olsun huzuru bozan dışlanır bu acı bir gerçek bunu göz ardı edemezsiniz. Geçmişte haksız ban yemiş olmanız buraya şimdi gelip biz haksız ban yedik siz hiçbir şey bilmezsiniz diyip küstah küstah konuşma hakkı vermez.
Üsluba bak, ben adama dostum demişim "küstah küstah" konuşuyor olmuşum. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom