Selam Arkadaşlar BannerLord %10 İndirime Girdi ( 150 TL Den 135 E Düştü ) Fakat BannerLord'un Yapımcıları Fiyatın 20 Eylül'de Artacağını Yazdılar. İndirim Çok Değil Fakat Fiyatı Arttığı Zamana Göre İndirimli Olucak, Şimdiden İyi Oyunlar.
100 tl indirme de almak istediğim oyun ama ayalrdır inmedi alınır mı burdan ? Ve oyun nasılSelam Arkadaşlar BannerLord %10 İndirime Girdi ( 150 TL Den 135 E Düştü ) Fakat BannerLord'un Yapımcıları Fiyatın 20 Eylül'de Artacağını Yazdılar. İndirim Çok Değil Fakat Fiyatı Arttığı Zamana Göre İndirimli Olucak, Şimdiden İyi Oyunlar.
Alıntıyı görüntüle
3-4 saat akıyor genelde sonra sıkıyor. Bana öyle oldu. Tavsiye etmem bu fiyatlara gereksiz pahalı100 TL indirme de almak istediğim oyun ama ayalrdır inmedi alınır mı burdan ? Ve oyun nasıl
Ben Bı Ara %50 indirime girince almıştım Bilgisayar Kaldırmadı Diye İade Etmiştim. Şimdi Yeni Bilgisayar Topluyorum Hazır Dusmusken Alıyım dedim, Oyun Baya Sarıyor Enis Kiraz oğlu'ndan İzleyebilirsin100 TL indirme de almak istediğim oyun ama ayalrdır inmedi alınır mı burdan ? Ve oyun nasıl
Warbandı tek oturuşta 13 saat oynamış bir kişi olarak seni yanlış buluyorum .3-4 saat akıyor genelde sonra sıkıyor. Bana öyle oldu. Tavsiye etmem bu fiyatlara gereksiz pahalı
Warbandı bende saatlerce oynadımBen Bı Ara %50 indirime girince almıştım Bilgisayar Kaldırmadı Diye İade Etmiştim. Şimdi Yeni Bilgisayar Topluyorum Hazır Dusmusken Alıyım dedim, Oyun Baya Sarıyor Enis Kiraz oğlu'ndan İzleyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Warbandı tek oturuşta 13 saat oynamış bir kişi olarak seni yanlış buluyorum .
3-4 saat akıyor genelde sonra sıkıyor. Bana öyle oldu. Tavsiye etmem bu fiyatlara gereksiz pahalı
bu oyunada pahalı demezsin3-4 saat akıyor genelde sonra sıkıyor. Bana öyle oldu. Tavsiye etmem bu fiyatlara gereksiz pahalı
Aynen Oyun Hakediyor Gayet Güzel Oyunbu oyunada pahalı demezsin