Barbell Dumbell ve Bench Seti

cagari

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
arkadaslar merhaba 1 yildir spor salonuna gidiyorum ama tekrar yenileyemeyecegim bu yuzden odamda kucuk bi spor kosesi yapmak istiyorum bench sehpasi düz barbell plaka ve ayarlanabilir dumbell ariyorum fiyat 15k yi gecmeyecek sekilde olursa tadindan yenmez biraz ustu yada altida olabilir ama genel olarak fiyat performans olarak iyi ve saglam seyler ariyorum kucuk agirliklar olmazsa guzel olur agir giriyorum ve bikac yere baktim ama benchlerde 120 kilo tasima kapasitesi falan diyo ben zaten 85 kilo oldugum icin yetecegini sanmiyorum en az 70 kilo giriyorum simdiden tesekkurler

ben de sadece ağırlık seti bakıyorum ama 50 kiloluk setler 7500 den aşağı değil. izleyelim bakalım konuyu belki işimize yarar

ben de sadece ağırlık seti bakıyorum ama 50 kiloluk setler 7500 den aşağı değil. izleyelim bakalım konuyu belki işimize yarar
insallah hadi bakalim hayirlisi birinin bi bildigi vardir illaki

Yuksek kg tasiyan bench var da fiyatlari haliyle fazla isin icine 70kg dan fazla giriyorum demissin zor gorunuyor. 70kg bench zamanlar 100kg olur yetmez. 100kg dan fazla agirligi artik demir dokum gerekir diye dusunuyorum. Yoksa cok yer kaplar plastik kaplama uretilmiyordur bile belki kendin yaptirirsin o da masraf demek. Eger idare ederim dersen 100kg plastik kaplama olanlar olabilir. Ucu ucuna kurtarir gibi ama demir dokum olursa kurtarmaz.2. El setlere bak bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,985
Üyeler
199,469
Son üye
jekase

Geri