Neler Yeni

Yardım Bargello Erkek parfüm önerisi

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Adil Canbulat
Merhaba Erkek parfüm önerisine ihtiyacım var. Kalıcılığı çok önemli oldukça kalıcı olsun istiyorum. Fazla ağır bir parfüm de olmasın.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
Merhaba Erkek parfüm önerisine ihtiyacım var. Kalıcılığı çok önemli oldukça kalıcı olsun istiyorum. Fazla ağır bir parfüm de olmasın.
Bu paralara kalıcı ürün asla yok kendimizi kandırmayalım.Tutaste araştırabilirsin ama muadil parfümde kalıcılık beklemeyin.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
561 kullanıyom güzel ama kalıcı değil fazla

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Bu paralara kalıcı ürün asla yok kendimizi kandırmayalım.Tutaste araştırabilirsin ama muadil parfümde kalıcılık beklemeyin.
575 gayet güzel ve kalıcı. Kıyafetin üstünde 3 gün kadar bile kalıyor ama bu Edp olduğu için amacı deriye sıkmak. Doğru yerlere sıkarsan 1 gün gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin ilacın 575

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
575 gayet güzel ve kalıcı. Kıyafetin üstünde 3 gün kadar bile kalıyor ama bu Edp olduğu için amacı deriye sıkmak. Doğru yerlere sıkarsan 1 gün gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin ilacın 575
3 gün kadar kalıyor ama sen dibine girerek kokluyorsun sor bakalım çevrene kokunu alıyor mu?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
3 gün kadar kalıyor ama sen dibine girerek kokluyorsun sor bakalım çevrene kokunu alıyor mu?
Parfüm edp zaten, derine doğru yerlere sıkarsan 1 gün kadar güzel kalıyor üstünde. Sanki 3 gün kıyafetten çıkmayan parfüm varmış gibi konuşmayalım.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
Parfüm edp zaten, derine doğru yerlere sıkarsan 1 gün kadar güzel kalıyor üstünde. Sanki 3 gün kıyafetten çıkmayan parfüm varmış gibi konuşmayalım.
Hocam parfümün üstte ne kadar kaldığının takdir edersin ki hiç önemi yok önemli olan yayılımı mlsf bu muadil parfümler sadece psikolojiyi rahatlatıyor parfüm sıktığımızı zannediyoruz o yüzden bu parfümleri ben denediğimde hiç olumlu sonuç almadım ki gayet normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alper Uğurcan
Bu fiyatlarda kalıcı parfüme denk gelmedim. Şuan David walkerle slazenger yeşil var bende ama kalıcılıkları yok

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Hocam parfümün üstte ne kadar kaldığının takdir edersin ki hiç önemi yok önemli olan yayılımı mlsf bu muadil parfümler sadece psikolojiyi rahatlatıyor parfüm sıktığımızı zannediyoruz o yüzden bu parfümleri ben denediğimde hiç olumlu sonuç almadım ki gayet normal
Emin ol attığım kod parfümün sıkıldıktan 3 4 saat süre boyunca dağılımı güzel. Ama velakin bu parfümün 300 tl olduğunu unutmayın. dağılımı elbet 1 2 saat sürer

Top Bottom