tasaralperen
80+
Bu konuyu yazarken sizden ricam bir Galatasaray'lı olarak nolur takımcılık yapmayın Allah,Kur'an-ı Kerim hakkı için yapmayın nolur ya.Nerde kaldı o eski taraftarlar saygılı,terbiyeli bakın sizden ricam nolur takımcılık yapıp tartışma başlatmayın.Yani tartışma başlatınca elinize bir şey geçmiyor sizden ricam bu yapıp yapmamak size kalmış benim 4 büyüklere de saygım var yenilselerde yenselerde dalga geçmem beni ilgilendirmez yenilmeleri.Neyse dediğim gibi size kalmış bir şey ben asıl konuya geçeyim Instagram'da bir futbol sayfası(ismini değiştirdiği için kaynağı bulamadım kusuruma bakmayın) Barış Alper'e çılgın bir teklif gelmiş iddiaya göre Chelsea Barış Alper Yılmaz için tam tamına 49.500.000£ teklif vermiş yani 50 milyon pound olsa nasıl ödeyecekler neyse ben açıkçası bu teklife inanmıyorum EURO 2024'te gol atmayan kanat oyuncusuna ben 49-50 ödemem açıkçası bir Galatasaray'lı olarak.Haydi gol atmasın yahu asist bile yok bu haber net olarak yalandır ha gerçekleşirse şaşırmam.Chelsea devlet destekleri gibi para saçtığı için etrafa şaşırmam yeni bir transfer yapmış olurlar ne düşünüyorsunuz? Barış Alper gitmeli mi? Gitmemeli mi?