Neler Yeni

Barış Alper'e Çılgın Teklif 😮

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Bu konuyu yazarken sizden ricam bir Galatasaray'lı olarak nolur takımcılık yapmayın Allah,Kur'an-ı Kerim hakkı için yapmayın nolur ya.Nerde kaldı o eski taraftarlar saygılı,terbiyeli bakın sizden ricam nolur takımcılık yapıp tartışma başlatmayın.Yani tartışma başlatınca elinize bir şey geçmiyor sizden ricam bu yapıp yapmamak size kalmış benim 4 büyüklere de saygım var yenilselerde yenselerde dalga geçmem beni ilgilendirmez yenilmeleri.Neyse dediğim gibi size kalmış bir şey ben asıl konuya geçeyim Instagram'da bir futbol sayfası(ismini değiştirdiği için kaynağı bulamadım kusuruma bakmayın) Barış Alper'e çılgın bir teklif gelmiş iddiaya göre Chelsea Barış Alper Yılmaz için tam tamına 49.500.000£ teklif vermiş yani 50 milyon pound olsa nasıl ödeyecekler 🤣😆 neyse ben açıkçası bu teklife inanmıyorum EURO 2024'te gol atmayan kanat oyuncusuna ben 49-50 ödemem açıkçası bir Galatasaray'lı olarak.Haydi gol atmasın yahu asist bile yok bu haber net olarak yalandır ha gerçekleşirse şaşırmam.Chelsea devlet destekleri gibi para saçtığı için etrafa şaşırmam yeni bir transfer yapmış olurlar ne düşünüyorsunuz? Barış Alper gitmeli mi? Gitmemeli mi?
İcardi + barış + Abdülkerim+ köhne 50 milyon pound gelir anca

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
Szymanskiye 60 milyon sterlin teklif varmış kaynağı unuttum

Euro 2024'e neden bu kadar taktın ? Adam 24 yaşında bir ligin şampiyon takımında kaç maç yer aldı 140 tane scout'tan geçmiştir onun cart curt kupayla işi olduğunu sanmıyorum. Her oyuncu da fm oynuyormuş gibi hm gücü 90 diğerinin gücü 85 bunu alayım gibi olmaz. Gerçek dünyada çok farklı dinamikler vardır. Bu ülkede Arda Turan'ın sponsor için Barça'da oynadığını gördü bu halk. Türkiye'de forma sattırmak için getirilen ne emekli forvetler 10 numaralar oldu. Barış Alper doğrudur gider 50m teklif geldi demiyorum ama senin 16 yaşında hayatında 100 dolar biriktirmemiş olup paralar hakkında kendinden bu kadar emin yorum yapmana takıldım.
Lise son sınıfım dostum bilip bilmeden konuşmak ne kadar da kolay değil mi be.Kendimden emin yorum yapmıyorum neyse onu söylüyorum Galatasaray taraftarının çoğu bile söylüyor benim dediklerimi instagram'da bakarsan çoğu böyle söylüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabın eski adı Forza Aslan dostum şimdi ki yani yeni adını bulamıyorum adını değiştirdi çünkü.

İnstagram hesabı araştır bak Szymanski'ye Napoli'den teklif var diyorlar Gdhspor'un İnsta sayfasına bak görürsün ayrıca bahsettiğimiz kulüp Chelsea her oyuncuya 40-50 milyon para yağdırıyorlar git son transferlerine baksana bir ya.

Lise son sınıfım dostum bilip bilmeden konuşmak ne kadar da kolay değil mi be.Kendimden emin yorum yapmıyorum neyse onu söylüyorum Galatasaray taraftarının çoğu bile söylüyor benim dediklerimi instagram'da bakarsan çoğu böyle söylüyor.

Hesabın eski adı Forza Aslan dostum şimdi ki yani yeni adını bulamıyorum adını değiştirdi çünkü.
Ben de lisedeyken böyle bilmeden konuşmana takıldığımı söylüyorum zaten. Neden ergen gibi aynı şeyi bana söylüyorsun ? Ben konuyla alakalı bir yargıda bile bulunmadım.
Her mesajında neden taraftarlıktan hangi takımı tuttuğundan bahsediyorsun. Yetişkin herhangi birinin bir spor haberi sırasında tuttuğun takımı umursadığını sanmıyorum. Senin düşüncelerine bakışım fenerli olsaydın değişmeyecekti.

Of dostum offff anla be bilip bilmeden değil değil çoğu kişi söylüyor zaten çoğu kişi sana söylüyorum objektif olunca hemen başlayın boş yapmaya yok bilip bilmeden konuşma yok ortada.Biraz eleştiri yapmayı bilin eleştiri nedir bilir misin?
Ben de lisedeyken böyle bilmeden konuşmana takıldığımı söylüyorum zaten. Neden ergen gibi aynı şeyi bana söylüyorsun ? Ben konuyla alakalı bir yargıda bile bulunmadım.
Her mesajında neden taraftarlıktan hangi takımı tuttuğundan bahsediyorsun. Yetişkin herhangi birinin bir spor haberi sırasında tuttuğun takımı umursadığını sanmıyorum. Senin düşüncelerine bakışım fenerli olsaydın değişmeyecekti.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı
Özet geçebilecek var mı konu ne?

Çoğu kişi ben dahil diyoruz ki Barış Alper bencil bir topçu.Oyun zekası olmayan,bitiriciliği zayıf bir oyuncu ha eyvallah çita gibi arada bir adamda geçiyor eyvallah ama şunu sende kabul et be.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
40 oyunculu Chelsea'nin Barış'a ihtiyacı mı var? GS'li olarak boş haber. Ama eğer geldiyse anında gönderir bu yönetim. Yerine de kimseyi almaz. Gitmesini gram istemiyorum ama tutamayız.

Özet geçebilecek var mı konu ne?
Kolpa hocam geç

Çoğu kişi ben dahil diyoruz ki Barış Alper bencil bir topçu.Oyun zekası olmayan,bitiriciliği zayıf bir oyuncu ha eyvallah çita gibi arada bir adamda geçiyor eyvallah ama şunu sende kabul et be.
Kardeşim sanırım yanlış kişiyle mesajlaşıyorsun. Seni rabbime havale ediyorum.

40 oyunculu Chelsea'nin Barış'a ihtiyacı mı var? GS'li olarak boş haber. Ama eğer geldiyse anında gönderir bu yönetim. Yerine de kimseyi almaz. Gitmesini gram istemiyorum ama tutamayız.

Kolpa hocam geç
Zaten inanmadığı mı yazdım dostum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Top Bottom