bartinda yasamiyorum, safranboludayim ben ama yüzmeye gidiyorduk ara arasende göç etmişindir sonuçta kurtulmuşun burdan benim hikayem yeni başlıyor malesef![]()
bartinda yasamiyorum, safranboludayim ben ama yüzmeye gidiyorduk ara arasende göç etmişindir sonuçta kurtulmuşun burdan benim hikayem yeni başlıyor malesef![]()
guzelcehisar ve mugada sahilleri de var, daha sakin oluyor genelde, inkumu biraz kalabalıkimkuma gittim bende güzel orası fazlada büyük deyil artık tek başıma yüzerim![]()
zaten tam böle kış havasında geldiğimiz için o hayelleride kurmuyorum tamamen kendimi eve kapadım gibi bişi şu anda internet bile bağlatamadık port doluluğu var mış valiliğe dilekçe yazdık 3 4 ay sonra dönerler artık :/guzelcehisar ve mugada sahilleri de var, daha sakin oluyor genelde, inkumu biraz kalabalık
ya fiberi geçtim kablo takacak eve net bağlatacak her yer dolu şaka gibi ev kıracısıyla kavga ettim ben o ara çankırıdaydım bizimkiler bulmuş buraya yoksa evi tamamen taşıttırcaktım kontratda 1sene zorunluluk var beni her gördüğünde yol değiştiriyor adam büyük ihtimal biliyordu söylemedi bizimkilere.Fiber internet birkaç yüzyıl sonra gelir heralde ha ?![]()
eskişehirde ne güzel 100 mps hız alıyordum mutluydum ne güzel buraya bi geldik hayatım karardıStarlink felan olacak ucuza Türk yapımı bu sömürgeci çöp internet sağlayıcılarından kurtulsak ne güzel olur ama nerdeeee ...
100 iyimiş yine ben modeme kafa atıyordum resetliyordum sürekli internet kesilince yurtta kalırken .eskişehirde ne güzel 100 mps hız alıyordum mutluydum ne güzel buraya bi geldik hayatım karardı![]()
![]()
40 - 45 kişi vardı . Laptopu olmayan arkadaşlar vardı oyun için sıraya giriyorlardı laptop bile lükstü şimdi ihtiyaç oldu .yurtta allah bilir kaç kişi bağlanıyordu ama![]()
okadar kişi söyleyince askerlik anılarım aklıma geldi 40 kişilik koğuş gizli gizli korkudan telefon kullanırdık40 - 45 kişi vardı . Laptopu olmayan arkadaşlar vardı oyun için sıraya giriyorlardı laptop bile lükstü şimdi ihtiyaç oldu .
Aynen tuşlu telefon kullandım sadece radyo dinliyordum gizli gizli almasınlar diye . Çünkü kimsede yoktu android felan hey gidi günler hey .okadar kişi söyleyince askerlik anılarım aklıma geldi 40 kişilik koğuş gizli gizli korkudan telefon kullanırdık![]()
![]()