Bartın Merkez de yaşayan var mı

şimdi aklımda şöle bir şey var eskişehirden geliyorum ben şimdi ailemle kalıyorum silahlı güvenlik yapcam bartında yapıp tamamen işemi odaklansam yoksa eskişehire dönüp 1+1 eve çıkıp ev kirası derdi ile güzel ortamıma devammı etsem diye düşünüyorum :)
Eskişehir kiraları uygunsa senin için oraya geç hem ortam daha canlı .

Eskişehir kiraları uygunsa senin için oraya geç hem ortam daha canlı .
ordan ailemin yanlarına gelme sebebim eski işimden dolayı olmuştu güvenlik olayı ansızın tekde oldu o yüzden aklımda kaldı şimdilik bakıcaz biraz burayı tanıyım ortama bakıyım diyorum dostum hayat nereye sürüklerse bizi :)

ordan ailemin yanlarına gelme sebebim eski işimden dolayı olmuştu güvenlik olayı ansızın tekde oldu o yüzden aklımda kaldı şimdilik bakıcaz biraz burayı tanıyım ortama bakıyım diyorum dostum hayat nereye sürüklerse bizi :)
Evet önemli olan aslında şehir değil çok kaliteli ve sağlam adama denk gelmen gerisi hikaye para için sülalesini , dinini , vatanını satıyor çünkü çoğu .

Son düzenleme:
Evet önemli olan aslında şehir değil çok kaliteli ve sağlam adama denk gelmen gerisi hikaye para için sülalesini , dinini , vatanını satıyor çünkü çoğu .
belki tanırsın bilmiyorumda biyerde bakkal var mehmet abi diye uzun boylu konuşması çok beyfendi bi adam arada onun yanına giderim sohbet ederiz güldür güldür izleriz :D

Çatmaca market diyorsan eğer migros yanında oradan az ekmek yemedik zamanında .

Çatmaca market diyorsan eğer migros yanında oradan az ekmek yemedik zamanında .
aynen migrosun karşı tarafında sağda kalıyor hemen çok kral adama benziyor gerçekten :)

Evet o baya güler yüzlü hatırladım .
beraber otururz 1 saat güldür güldür elma mandalina :D canım sıkıldığında giderim yanında 1 saat dururum sonra çarşıya giderim ve bomboş bir şekilde eve dönerim :D

beraber otururz 1 saat güldür güldür elma mandalina :D canım sıkıldığında giderim yanında 1 saat dururum sonra çarşıya giderim ve bomboş bir şekilde eve dönerim :D
Sebzeside taze oranın kırmızı , yeşil biberi ve domatesi dolduruyorduk poşete ucuzdu o zamanlar menemen yapardık . 🙂

Sebzeside taze oranın kırmızı , yeşil biberi ve domatesi dolduruyorduk poşete ucuzdu o zamanlar menemen yapardık . 🙂
hatırlarsa selamınızı söyleyeyim dicemde çok olmuş :D

bartın'da bir tabak hamsiye 130 TL ödediydim 2017 yılında, hâlâ daha bartın'dan nefret ediyorum
sende göç etmişindir sonuçta kurtulmuşun burdan benim hikayem yeni başlıyor malesef :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,625
Üyeler
189,884
Son üye
ERCOOL24
Geri