bahtsizbedevi23
80+ Bronze
Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Zaten düşündüğüm zaman çok az hoşlandığım kızlar oldu ve bunlara aşık oldum mu orasını bilemiyorum. Sadece bir tanesini gerçekten aşık oldum diyebileceğim kadar sevdim ama yaşım büyüdükçe ona olan ilgim azaldı ve yok oldu. Şuanda da bir kızdan hoşlanıyorum ama bu hoşlanma öncekiler gibi yoğun bir hoşlanma değil. Ben zaten genel olarak seviyeli iletişim kurduğum her insandan hoşlanıyorum ama bu kızda farklı bir şey var. Hoşlandığım hiçbir kıza açılmadım şimdiye kadar. Ne zaman böyle birsey hissetsem instadaki Antep fıstığı alan çocuk ile babasının diyaloğu geliyor aklıma " olum bizde bunu yiyecek ağız yok" bende bu kıza açılacak tip yok. Şuanda hoşlandığım kızın bana karşı bir ilgisi var mı yok mu kestiremiyorum tam net bir ilgisi olduğunu anlasam ben büyük bir adım atıp bu defa açılacam. Çünkü bu kıza karşı olan hislerim sade ve iyi niyetli. Ama onun bir ilgisi olmayınca ben birsey yapamıyorum tacizci durumuna düşmek istemem. Aklımı kurcalayan diğer şey ise aynı şeylerin onun da düşündüğü düşüncesi. Belki o da benim ilgim olmadığını sanıp tam net bir adım atmıyor kafam çok karışık. Ama galiba iş işten geçti bir daha yüz yüze gelemeyecez gibi