Neler Yeni

BAŞARDIM 🎉🎉🎉 DA, THH, Teknofest / Asus servisi / Teknorya

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Yeni cihaz geldi. G18

Işık sızması ve coil whine sorunları var. Bi tık üzdü ama problem değil gibi güncellemeleri yapıp ekstra güncelleme yaparım.

JSezar

80+ Silver
Hocam sizin teknofest projesi ne oldu?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hocam sizin teknofest projesi ne oldu?
arabanın şasisi, elektrik motoru, bms ve telemetri ayarladık. Sonra benim dönemim bitti. Render alamadık pc olmayınca falan. :/

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emir
merhaba hocam ben de teknoryaya thh başvurunda bulundum savunma istendi aşamasında teknorya son güne kadar bekliyor mu adam gibi erkenden veriyor mu savunmasını ?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
merhaba hocam ben de teknoryaya thh başvurunda bulundum savunma istendi aşamasında teknorya son güne kadar bekliyor mu adam gibi erkenden veriyor mu savunmasını ?
Son güne kadar beklerler tahminim. Çünkü her firma belki uğraşmak istemez vs diye süründürüyor.
Ben yardım için teknorya yı aradığımda ilgilenmeyip, git yasal hakkını kullan uğraş. Biz bakmıyoruz o işlere falan dediler.
Sonra ben şikayet edince de bana ulaşıp, kardeş yaptığın çok yanlış, bizim suçumuz yok falan diye mesaj attılar vlbşrlhösöfa

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emir
Son güne kadar beklerler tahminim. Çünkü her firma belki uğraşmak istemez vs diye süründürüyor.
Ben yardım için teknorya yı aradığımda ilgilenmeyip, git yasal hakkını kullan uğraş. Biz bakmıyoruz o işlere falan dediler.
Sonra ben şikayet edince de bana ulaşıp, kardeş yaptığın çok yanlış, bizim suçumuz yok falan diye mesaj attılar vlbşrlhösöfa
Beni aramadilar hocam ulasamiyorum mail atiyorum ariyorum ne donuyor ne aciyorlar. Savunmalari istenmis beni daha aramadilar

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Beni aramadilar hocam ulasamiyorum mail atiyorum ariyorum ne donuyor ne aciyorlar. Savunmalari istenmis beni daha aramadilar
Yok size yapmayacaklar savunmayı. THH ye yapacaklar. Siz hiç muhatap olmayın.

Sonuç kağıdını bekleyin

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emir

Sonuç kağıdını bekleyin
Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuç kağıdını bekleyin
Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmediler

Sonuç kağıdını bekleyin

Magdur oldum hocam laptopu benimmis gibi kullanamiyorum bir an once sonuclansaydi

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Magdur oldum hocam laptopu benimmis gibi kullanamiyorum bir an once sonuclansaydi
Kullanabilirsiniz aslında. Sorun yok. Bilirkişiye gidene kadar seninle kalıyor cihazların

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Kullaniyorum kullanmak da zorundayim ama lisans kodumu vs giremiyorum özelleştiremiyorum
Onun için toolar mevcut. Windows lisansından söz ediyorsanız eğer. Onları kapatmanın yolları mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,483
Üyeler
161,061
Son üye
YunusBG
Top Bottom