Son güne kadar beklerler tahminim. Çünkü her firma belki uğraşmak istemez vs diye süründürüyor.merhaba hocam ben de teknoryaya thh başvurunda bulundum savunma istendi aşamasında teknorya son güne kadar bekliyor mu adam gibi erkenden veriyor mu savunmasını ?
Beni aramadilar hocam ulasamiyorum mail atiyorum ariyorum ne donuyor ne aciyorlar. Savunmalari istenmis beni daha aramadilarSon güne kadar beklerler tahminim. Çünkü her firma belki uğraşmak istemez vs diye süründürüyor.
Ben yardım için teknorya yı aradığımda ilgilenmeyip, git yasal hakkını kullan uğraş. Biz bakmıyoruz o işlere falan dediler.
Sonra ben şikayet edince de bana ulaşıp, kardeş yaptığın çok yanlış, bizim suçumuz yok falan diye mesaj attılar vlbşrlhösöfa
Yok size yapmayacaklar savunmayı. THH ye yapacaklar. Siz hiç muhatap olmayın.Beni aramadilar hocam ulasamiyorum mail atiyorum ariyorum ne donuyor ne aciyorlar. Savunmalari istenmis beni daha aramadilar
Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmedilerYok size yapmayacaklar savunmayı. THH ye yapacaklar. Siz hiç muhatap olmayın.
Sonuç kağıdını bekleyin
Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmedilerYok size yapmayacaklar savunmayı. THH ye yapacaklar. Siz hiç muhatap olmayın.
Sonuç kağıdını bekleyin
Sonuç kağıdını bekleyin
Kullanabilirsiniz aslında. Sorun yok. Bilirkişiye gidene kadar seninle kalıyor cihazlarınYok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmediler
Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmediler
Magdur oldum hocam laptopu benimmis gibi kullanamiyorum bir an once sonuclansaydi
Kullaniyorum kullanmak da zorundayim ama lisans kodumu vs giremiyorum özelleştiremiyorumKullanabilirsiniz aslında. Sorun yok. Bilirkişiye gidene kadar seninle kalıyor cihazların