❌İndirim Bitti! 🔥 🔥 🔥baseus-bowie-e5 🔥 🔥 🔥 495 tl

indirim dediğin fiyatı düşüp hızlıca satılıp stogu biten ve tekrar aynı fiyattan bir süre satılmayan üründür.
biz fp ürün paylasıyoz kanka bak alıcak adam alır ürün kaliteli baseus ürünlerin 5 6 tane kullanıyorum ondan öneriyorum bu fiyata güzeldir diye

biz fp ürün paylasıyoz kanka bak alıcak adam alır ürün kaliteli baseus ürünlerin 5 6 tane kullanıyorum ondan öneriyorum bu fiyata güzeldir diye
baseus kalitesine lafım yok dediğin gibi çok kaliteli ürünleri var. Bu kulaklığı da beğendim ama indirimlik bi durum göremedim 25 gündür aynı fiyattan satılıyor. FP olduğuna eminim tasarımı çok güzel gözüküyor.

baseus kalitesine lafım yok dediğin gibi çok kaliteli ürünleri var. Bu kulaklığı da beğendim ama indirimlik bi durum göremedim 25 gündür aynı fiyattan satılıyor. FP olduğuna eminim tasarımı çok güzel gözüküyor.
bi tane daha kulaklık konusu açıyom sadmjkjdas hemen indirim yok diye dalmayın 2 k ya kadar rakipsiz diye paylaşcam (kulaküstü)

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
bi tane daha kulaklık konusu açıyom sadmjkjdas hemen indirim yok diye dalmayın 2 k ya kadar rakipsiz diye paylaşcam (kulaküstü)
indirimi yoksa sıcak fırsatta paylaşma yoksa acımazlar :D :D

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
korkudan sildiğin gerçeğini değiştirmiyor mod yoksa biz varız :)
bu arada hocam kaç uyarıda perma yada süreli uyarı atıyor benim şu şekil daha ceza gelmedi
1743698572389.png

:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka paylaşmama sebebimi yazmısım indirim olmasa nolur :D sadece fazla fp diye attım
sıcak fırsatlara FP üründen ziyade kategori ismine uyumlu ürünler paylaşılması gerek :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,567
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri