Neler Yeni

Başka Bir Forumda Yanlışlıkla Çoklu Hesaptan Ceza Aldım

Grande Terim

80+ Silver
Arkadaşlar başka bir forumda bir hesap açtım başka bir bilgisayarda bilmeyerek hesabıma girdim ama sonrası yok bidaha hesaba giremedim yardım lütfen. fghjg
Çok gereksiz şeyler neymiş yazım kuralları adamın pc si bozuluyor imla kurallarına dikkat etmediği için ceza yiyor çok saçma

milenix

80+ Gold
o te ile başlayan foruma bende üye olmadan link ve foto göstermeme olayından beri sinirim küfür edip çıkmıştım şuana kadar birdaha girmedim oraya burası daha iyi

1673637099792.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 de sorunum vardı neymiş windows 7 ye destek vermiyorlarmış windows 7 ye neden destek vermiyorsun?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Recep baltaş yakışmadı sana(!)

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
GTA 6 Trailer ne zaman çıkar konusuna şaka şeklinde sahte GTA 6 videosu attım ve ban yedim. Yönetim ekipleri çok iyi :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,566
İsim
Hacı
Amann bizim donanim arşivimiz var başka foruma pek gerek yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driverlerin güncelmi sorusu bitiriyor beni , bu forumda da çok var böyle .. Adama ekran gelmiyor diyorum gelmiş bana driverlerin güncel mi diyor
-çok bilmiş ; driver güncelmi
-pcsi bozuk eleman; uleyn zaten pc ye görüntü gelmiyor ne driveri driveri alır dürer büker g... sokarım :D derim

DeepBlue_

80+
Bende de aynı şey oldu. O forum aşırı kasıyor ya. Nefesi bile izinle alicam gibi hissediyorum netdeyse. Farklı cihazdan oturum açtım diye çoklu üyelik saçmalığı oldu. Destekten durumu belirttim aylar geçti tik yok. Çok da tın

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Technopat kurallara uyan ve katı bir forum. Bu forumda ise kurallar biraz daha esnek ve daha rahat bir ortam sunuyor. İki forumda bana göre başarılı ve iyi forumlar. Eminim Technopat'ın sürekli düzenli olmasını sevenler vardır. Donanım Arşivi Forum biraz daha arkadaş ortamı gibi, şahsen burayı daha samimi buluyorum.

Top Bottom