Basketbol için gözlük

ozanali26

80+
Reaksiyon skoru
32
Günlük hayatta gözlük kullanıyorum basketbol oynarken kullanmıyordum ama artık kullanmam gerektiğini farkettim yaşım 18 boyum 2.03 falan pota altı oynadığım için top gelirken vs bazen göremiyorum bu yüzden numaralı basketbol gözlüğü satan bir yer varmı

Günlük hayatta gözlük kullanıyorum basketbol oynarken kullanmıyordum ama artık kullanmam gerektiğini farkettim yaşım 18 boyum 2.03 falan pota altı oynadığım için top gelirken vs bazen göremiyorum bu yüzden numaralı basketbol gözlüğü satan bir yer varmı
Bunlardan birini alıp sanırsam kendiniz gözlükçüden yaptırıyorsunuz. Maçtayken takanına denk geldim aynı bunlara benziyordu. Gözlükçülere bir sorun yapıyorlar mı diye.

Ben zamanında yurtdışından getirtmiştim Türkiye'de satan yoktu. Yurtdışı sitelerinden yüksek puanlı bir satıcıdan satın alabilirsiniz. Gözlükçünüzde de numaralı camlar yaptırabilirsiniz fakat bu camlar normal camlara göre daha pahalı oluyor. Eğimli, daha kalın ve farklı bir yapıda olduğundan dolayı. Önerim lens kullanmaya başlayabilirsin. Tek kullanımlık lensler ile başlayıp sonrasında uzun kullanımlık lenslere geçebilirsin.

Yurtiçinde yok o tarz gözlükler yurtdışından getirip cam taktırmalısın o da maliyetli olur. Lens kullan veya plastik bir gözlükle oyna bende öyle yapıyorum.

Yurtiçinde yok o tarz gözlükler yurtdışından getirip cam taktırmalısın o da maliyetli olur. Lens kullan veya plastik bir gözlükle oyna bende öyle yapıyorum.
Reis plastik gözlük derken?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,124
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri