Yukihira
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 359
Gayet saglam.Benim dediğim bu kanka. Sağlam mı peki ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bugün gidip denedim sağlam ama rahatlık konusunda pek alışkın olduğumuz bir top değil ben TARMAK'ın 50 TL'lik topunu aldım gayet iyi deneyimlediğim kadarıyla.Benim dediğim bu kanka. Sağlam mı peki ?
50 TL lik ? Nereden aldın kanka .Bugün gidip denedim sağlam ama rahatlık konusunda pek alışkın olduğumuz bir top değil ben TARMAK'ın 50 TL'lik topunu aldım gayet iyi deneyimlediğim kadarıyla.
Decatlon'a gidip aldım.50 TL lik ? Nereden aldın kanka .
Kanka deneme şansım yok burada Decathlon yok. Ama sipariş ettim bakalım. Daha önce BT 100 kullandım memnun kaldım ama r500 biraz farklı duruyor. Alışırım umarım. Akşamları falan çıkıyorum zaten baskete ya. En fazla ne olabilir yani. Ha bir de magic jam özelliği baya iyi görünüyor. Teşekkürler yorumun için.https://www.decathlon.com.tr/r500-basketbol-topu-id_8547140.html kendim kullaniyorum aşırı dayanıklı ama gidip bir dene ele alismasi uzun sürüyor ama kullanınca egleniyorsun kotu top olmadigi icin .fazla sisirme yumurta çıkıyor (denendi)
Tarmak üzmez kankam. Güle güle kullan.Decatlon'a gidip aldım.
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Çok sağolKanka deneme şansım yok burada Decathlon yok. Ama sipariş ettim bakalım. Daha önce BT 100 kullandım memnun kaldım ama r500 biraz farklı duruyor. Alışırım umarım. Akşamları falan çıkıyorum zaten baskete ya. En fazla ne olabilir yani. Ha bir de magic jam özelliği baya iyi görünüyor. Teşekkürler yorumun için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tarmak üzmez kankam. Güle güle kullan.