Neler Yeni

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
acemiyim diyor hiç tecrübem yok diyor elinin altından kayıp gitse motor değcekmi
o konuda tabii ki haklısınız ancak arkadaşta 125 lik vs almam diyor sonuçta ondan sonra en mantıklısı 200 cc klasmanı kalıyor sonradan satmayı düşünüyorsa (Tabi satmaya niyeti yoksa 150 lik mis gibi iş görür) birde ehliyet durumu var tabi

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmet B
o konuda tabii ki haklısınız ancak arkadaşta 125 lik vs almam diyor sonuçta ondan sonra en mantıklısı 200 cc klasmanı kalıyor sonradan satmayı düşünüyorsa (Tabi satmaya niyeti yoksa 150 lik mis gibi iş görür) birde ehliyet durumu var tabi
A2 ehliyet alacagım ehliyetten yana sorun yok

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ege
Durdugum yerde nasıl yan yatıracagım ?, kendime hakim olurum hız tutkunu degilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok pahalı bir motor degil 350k düşürsem en fazla kaporta aksamı zarar görür , kaporta aksamı ne kadar olabilir ki ?
yani hocam bok gibi param var düşerse öderim kendimede hakim olurum çok hızlanmam diyorsanız alın ne diyelim :D ama emin olun düşecek yani

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Durdugum yerde nasıl yan yatıracagım ?, kendime hakim olurum hız tutkunu degilim

çok pahalı bir motor degil 350k düşürsem en fazla kaporta aksamı zarar görür , kaporta aksamı ne kadar olabilir ki ?
motorlarda mekanikten çok kaporta pahalı sallıyorum sen mekaniğe 10k para harcarsın kaportaya 20-25k harcarsın gibi düşün grenajlar pahalı mesela benim arkadaşımda rs200 var çocuğun grenajlarda sadece çizik vardı değiştirmek için sormuştu mekanik+grenaj parasına 17k demişlerdi sonrasında mekaniğini 5-6k civarına yaptırmıştı grenajlarıda ellememişti)

A2 ehliyet alacagım ehliyetten yana sorun yok
Hocam ehliyeti almadan almayın derim motoru ben yaptım onu siz yapmayın biryerde kaza yaparsınız ehliyetsizlikten sizin başınıza patlar ben aldım paşa paşa ehliyetimide geziyorum scooterimle

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmet B
motorlarda mekanikten çok kaporta pahalı sallıyorum sen mekaniğe 10k para harcarsın kaportaya 20-25k harcarsın gibi düşün grenajlar pahalı mesela benim arkadaşımda rs200 var çocuğun grenajlarda sadece çizik vardı değiştirmek için sormuştu mekanik+grenaj parasına 17k demişlerdi sonrasında mekaniğini 5-6k civarına yaptırmıştı grenajlarıda ellememişti)

Hocam ehliyeti almadan almayın derim motoru ben yaptım onu siz yapmayın biryerde kaza yaparsınız ehliyetsizlikten sizin başınıza patlar ben aldım paşa paşa ehliyetimide geziyorum scooterimle
Ooo o kadar pahalı mı ya,plastik parça ucuz olur diye düşünmüştüm

eneskaya6

80+ Silver
başlangıcta Tükiyede 10 insandan sadece 1 kışının düzgün sürebileceği bir motor. Neden diyeceksin çünkü herkes sürerim yaparım ederim öğrenirim diyor. Sonra o motora oturunca yanından bi motor hızlı gecince yapistiriyor gazı yerde. Yüksek hızda fren yapmayı ara hızlanmaları 4/6 ayda ufak ufak arttıra arttıra öğrenerek motoru yatırmayı zamanla yavaş yavaş öğrenerek öğrendiğini hissederek sürerim dersen sürebilirsin. 4/6 ay minimum bi süre bu arada emin ol onu kavramak yolda o tepkileri daha yapmadan anlamak üzün sürüyor. Bunların dışında sürerim ederim dersen sağını solunu kırarsın motorda en az 3/5 cizik kırik olur en kötü perte cıkar

Ysuflix

80+ Gold

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmet B

zaten alırsam ilkbaharda alırım şuan hava koşullarından süremem, o zamana kadar ehliyeti alırım

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,070
İsim
Ömer
Steam
1316142768
hocam ns 125 veya pcx alcam onlar nasıl başlangıç için

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmet B
bende onu dicektimde oda sıkıntı bence arkadaş yanlışıkla teker yapmayı öğrenebilir boyu posuda var :D
Racing tipte bir motor istiyorum, Mt'nin tipi bana göre degil.
Bu arada Honda için Boy ve kilo olarak uygun muyum

Top Bottom