Neler Yeni

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ege
valla öyle kanka ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

r25 linkini de atamadım temiz bulamadım kanka çokta uykum var yatmam lazım biraz araştırırsın sarı siteden
Ama yine söylüyorum kanka iş ev okul diyosun gazlamıcam diyosun otobana bile çıkmıycam diyosun hiç motor sürmedim diyosun 500 lük makine istiyorsun bence hiç ama hiç gerek yok al rs200 nk250 yada dediğimiz gibi eski kasa r25 keyfine bak hatta benim için direkt scooterlık senin ihtiyaçlarının karşılığı ama sevmiyorum dedin :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sürüş açısından pcx ve cbrnin farkları nedir?
cbr da daha agresif bir oturuş pozisyonu var racing olması sebebiyle pcx te daha rahat oturuş pozisyonu var pcx te otomatik vites cbr de manuel üstüne cbr racing makine olduğundan top speed gideyim kafasında olanların genelde tercih edeceği bir makine olur pcx ise daha çok keyfine düşkün insanların.

Ama yine söylüyorum kanka iş ev okul diyosun gazlamıcam diyosun otobana bile çıkmıycam diyosun hiç motor sürmedim diyosun 500 lük makine istiyorsun bence hiç ama hiç gerek yok al rs200 nk250 yada dediğimiz gibi eski kasa r25 keyfine bak hatta benim için direkt scooterlık senin ihtiyaçlarının karşılığı ama sevmiyorum dedin :D
r25 falan olmasa bile en kötü honda istiyorsa cb250r yada cl250 falan alır ama cbr'a gerek yok bence
yada Forza 250 alabilir oda baba motorlardan

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ege
sürüş açısından pcx ve cbrnin farkları nedir?
nasıl yani biri scooter biri 500 lük vitesli bir makine yani scooter da yatarak git zıpla hopla sal ellerini sigaranı iç kahveni iç rahat yani anladınmı dediklerimide yapma bu arada vazgeçtim birdaha okuyunca tam bir maganda yaptım seni :D

cbr da daha agresif bir oturuş pozisyonu var racing olması sebebiyle pcx te daha rahat oturuş pozisyonu var pcx te otomatik vites cbr de manuel üstüne cbr racing makine olduğundan top speed gideyim kafasında olanların genelde tercih edeceği bir makine olur pcx ise daha çok keyfine düşkün insanların.

r25 falan olmasa bile en kötü honda istiyorsa cb250r yada cl250 falan alır ama cbr'a gerek yok bence
yada Forza 250 alabilir oda baba motorlardan
yani arkadaş daha nezih açıkladı senin ihtiyaçlarının karşılığı en fazla 250 lik bir motor olmalı bence ondada dediğimiz modelleri düşünebilirsin

mt 25 tarzı sevmiyorum demiştin hocam ama bence bi CB250R benim çok sevdiğim bi motor hem şekil duruyor hem rahat hemde honda :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr
nasıl yani biri scooter biri 500 lük vitesli bir makine yani scooter da yatarak git zıpla hopla sal ellerini sigaranı iç kahveni iç rahat yani anladınmı dediklerimide yapma bu arada vazgeçtim birdaha okuyunca tam bir maganda yaptım seni :D

yani arkadaş daha nezih açıkladı senin ihtiyaçlarının karşılığı en fazla 250 lik bir motor olmalı bence ondada dediğimiz modelleri düşünebilirsin
hadi büyük makine istiyorsa ayrıca scooter istemiyorsa Ktm 250 Adventurede bakabilir yada crf250L

mt 25 tarzı sevmiyorum demiştin hocam ama bence bi CB250R benim çok sevdiğim bi motor hem şekil duruyor hem rahat hemde honda :D
Param olsaydı A2 sınıfında herhalde Ktm 390 Adventure falan alırdım ben yada A sınıfında Nc750X, Transalp yada Tenere ve tracer700

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ege
hadi büyük makine istiyorsa ayrıca scooter istemiyorsa Ktm 250 Adventurede bakabilir yada crf250L
evet bunlarda olabilir kanka valla bi ton model söyledik araştır kendine en uygunu bul al ben kaçıyorum herşeyden önce ne alırsan al dikkatli ol ne kadar fazla kötü araba kullanan insan olduğunu görünce bi dumura uğricaksin kazasız sürüşler

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr
evet bunlarda olabilir kanka valla bi ton model söyledik araştır kendine en uygunu bul al ben kaçıyorum herşeyden önce ne alırsan al dikkatli ol ne kadar fazla kötü araba kullanan insan olduğunu görünce bi dumura uğricaksin kazasız sürüşler
scooterda bile uğraştığım tipler bazen sinirlendirselerde, motor sürmek çok zevkli scooter bile olsa :)

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Bileğine güveniyorsan gaza gelmem diyorsan al geç o fiyata başka bir şey bulamazsın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Naçizane tavsiyem Pulsar, Dominar gibi motorlara bakman. Bende ilk başta senin gibi düşünüyordum. Daha sonrasında yapamayacağım aklıma geldi. Çünkü ne kadar hafif de olsa 160 170 kiloluk bir makina, olası paniklerde kötü sonuçlara sebebiyet verebilir. Yine söylüyorum benim nezdimde ben alacak olsam şu anlık Puslar NS200 UG, Dominar D250 gibi motorlara bakardım.

Ceasar123

80+ Silver
İyi bir motorcu olmak için en iyi adımlardan biri scooterdır.
Eğer japon alacaksanız 2. el. Sıfır alacaksanız çin daha doğrusu türk marka modelleri olan (arora, apec, kuba, mondial) bakabilirsiniz.
Ben olsam başlangıcı Mondial Wing 50 ile yapardım. Sonra daha zaten kitler ile 80, 100, 110cc yapıp (10bin tl den az tutar) ayrıca limitörü açtırıp yine güzel hızlar yapabilirsiniz.

Eğer o kadar motor değişikliği yapamam. Bir kere alayım daha uğraşamam falan diyorsanız açıkçası her modelle başlarsınız.
Bundan önce sadece bisiklet süren ve ilk motorunu R25 ile başlayıp sonra çok iyi devam eden insanlarda var. Mithrain falan gibi.

Ama yine daha az tehlikeli olması için dediğim gibi 250cc olabilir en fazla tercihiniz.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
o konuda tabii ki haklısınız ancak arkadaşta 125 lik vs almam diyor sonuçta ondan sonra en mantıklısı 200 cc klasmanı kalıyor sonradan satmayı düşünüyorsa (Tabi satmaya niyeti yoksa 150 lik mis gibi iş görür) birde ehliyet durumu var tabi
Pulsar bu konuda onu fazlasıyla idare edecektir benim görüşümde.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Adam akıllı bir 125cc piyasada yok. Alınabiliyorsa 250cc civarı daha mantıklı olacaktır.
cb125r varda çok pahalı 2. eli bile

Pulsar bu konuda onu fazlasıyla idare edecektir benim görüşümde.
Bencede pulsar iş görücektir dalyarak bey şaka bir yana pulsar mekanik olarakta genelde çok tutmuyor bildiğim kadarıyla. (Parça muhabbetleri olarak işçilikler zaten aldı başını gidiyor o ayrı konu)

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Top Bottom