Neler Yeni

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ege
ya hocam ben ilk motorun içinden geçile geçile öğrenilmesi gerektiğine inaniyorum benim ilk motorum nk250 idi hem cok pahalı olmasın hem surmeyi iyice kavrıyım hemde bi iki şekil hareket ogrenıyım dusersede bı sekılde oderim dedim oyle yaptım daha mantıklı olur bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Racing tipte bir motor istiyorum, Mt'nin tipi bana göre degil.
Bu arada Honda için Boy ve kilo olarak uygun muyum
uygunsun kanka sıkıntı çıkarmaz

Racing tipte bir motor istiyorum, Mt'nin tipi bana göre degil.
Bu arada Honda için Boy ve kilo olarak uygun muyum
şöyle 2.el temiz eski kasa r25 bakmayı düşünürmüsün kanka

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmet B
ya hocam ben ilk motorun içinden geçile geçile öğrenilmesi gerektiğine inaniyorum benim ilk motorum nk250 idi hem cok pahalı olmasın hem surmeyi iyice kavrıyım hemde bi iki şekil hareket ogrenıyım dusersede bı sekılde oderim dedim oyle yaptım daha mantıklı olur bence

Benim öyle hareketle felan işim yok, efendi efendi ulaşım için kullancagım hatta otobana bile çıkmayacagım, ev-okul ve işlerimi halletmek için kullnacagım

şöyle 2.el temiz eski kasa r25 bakmayı düşünürmüsün kanka
fiyatları nedir örnek ilan atar mısın

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ege
Benim öyle hareketle felan işim yok, efendi efendi ulaşım için kullancagım hatta otobana bile çıkmayacagım, ev-okul ve işlerimi halletmek için kullnacagım
yani hocam o zaman niye 500 lük bir makine istiyosunuz ki scooter alın daha mantıklı inanılmazda rahatlar honda pcx yamaha xmax bakabilirsin bence

chade

80+ Bronze
başlangıç için 250cc üstü bence alınmamalı. en max 250 ile o acemiliğin atılması lazım. dümdüz duruyon abi işte niye yan yatayım niye yuvarlanayım ben tutarım motoru dersin de öyle olmuyor. bi viraja biraz sert girersin yerler de ıslak olur bi kaymaya her tarafın yara bere içinde kalır. araba gibi seni koruyan bir dış iskelet yok. tampon sensin.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
o zaman bi MT25 yakışır
hocam mt çok atik sıfır tecrübeye gelmez abimde vardı ordan biliyorum ki motoru düşürecektirde illa ondan daha uysal motor bakmalı bence.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmet B
yani hocam o zaman niye 500 lük bir makine istiyosunuz ki scooter alın daha mantıklı inanılmazda rahatlar honda pcx yamaha xmax bakabilirsin bence
scooterler yaşlı işi gibi geliyor bana racing tipte vitesli motor lazım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
başlangıç için 250cc üstü bence alınmamalı. en max 250 ile o acemiliğin atılması lazım. dümdüz duruyon abi işte niye yan yatayım niye yuvarlanayım ben tutarım motoru dersin de öyle olmuyor. bi viraja biraz sert girersin yerler de ıslak olur bi kaymaya her tarafın yara bere içinde kalır. araba gibi seni koruyan bir dış iskelet yok. tampon sensin.
ben onu ehliyet alırken yaşamıştım yerler çok ıslak üstüne yağmur yağıyordu motor zaten cg di abs falan hak getire motorun frenine çok ufak dokunmama rağmen kendimi yerde bulmuştum (Ekipmanım tamdı o yüzden bir sakatlık vs yaşamadım)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
scooterler yaşlı işi gibi geliyor bana racing tipte vitesli motor lazım
rs200 yada eski kasa r25 o zaman

kanka bende böyle düşünüyordum şuan mt07 im var babamda honda pcx var scooter sana yemin olsunki mt ye binmiyorum :D
scooter rahatlık, bende var 50 lik fıtı fıtı gidiyorsun heryere ki pcx yakışıklıda duruyor

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ege
rs200 yada eski kasa r25 o zaman

scooter rahatlık, bende var 50 lik fıtı fıtı gidiyorsun heryere ki pcx yakışıklıda duruyor
valla öyle kanka ya :D

r25 linkini de atamadım temiz bulamadım kanka çokta uykum var yatmam lazım biraz araştırırsın sarı siteden

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmet B

r25 linkini de atamadım temiz bulamadım kanka çokta uykum var yatmam lazım biraz araştırırsın sarı siteden
sürüş açısından pcx ve cbrnin farkları nedir?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
tabi ben satışa koydum scooteri birkaç mekanik eksiği vardı onları yaptırdım vitesli uzunyol motoru almaya çalışıyorum ns200-Dominar250-rtr200 falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,719
Üyeler
166,260
Son üye
ahmetmarangoz