Buraks
80+ Silver
Dahası
1000 TL bütçem var başlangıç için ne alabilirim
Herhangi bir link atmanız mümkün müdür?Tam bilmiyorum fiyatlarını ama valencia güzel cg serisi ben o seriye sahip bir gitar ile öğrendimAlıntıyı görüntüle
Herhangi bir link atmanız mümkün müdür?
Bass gitarla ilgiliydi hocam. Bir tane de akustik gitar için hazırlıyordum da çok uzun oldu, onu atmadım galiba.@Evil Belief Hocam sizin bir rehberiniz vardı hangi gitarla ilgiliydi tam hatırlamıyorum.
Elektro hoşuma gidiyor fakat sizin öneriniz nedir snrm klasik gitarla başlarım ilerleyen zamanlarda elektro ya geçerimBass gitarla ilgiliydi hocam. Bir tane de akustik gitar için hazırlıyordum da çok uzun oldu, onu atmadım galiba.
@Buraks hangi gitarla başlamayı düşünüyorsun? Klasik/akustik/elektro?
Bütçe arttırmak gerekiyorsa denerimBass gitarla ilgiliydi hocam. Bir tane de akustik gitar için hazırlıyordum da çok uzun oldu, onu atmadım galiba.
@Buraks hangi gitarla başlamayı düşünüyorsun? Klasik/akustik/elektro?
Dinlediğiniz müziklere ve çalmak istediğiniz türe göre seçim yapmak daha doğru olur.Elektro hoşuma gidiyor fakat sizin öneriniz nedir
Tamam teşekkür ederimDinlediğiniz müziklere ve çalmak istediğiniz türe göre seçim yapmak daha doğru olur.
Elektro gitarda şöyle bir durum var, sadece gitarı alınca bir işe yaramıyor. Bunun yanına ya amfi ya prosesör ya da ses kartı almanız lazım, 1000 TL bütçeye bunları sıkıştırmak sıkıntı.
Klasik ile akustik arasında bir tercih yapmak daha mantıklı olur. Hangi müziği icra etmek istiyorsunuz o önemli. Youtube'dan seslerini ve tarzları dinleyerek karşılaştırma yapabilirsiniz veya kapanmadan sonra bir müzik markete gidip iki
Klasik gitarlara hakim değilim, Yamaha C40 iyi diyorlardı yıllar evvel.
Akustik düşünürseniz Cort AD810 ve Squier SA150'ye bakılabilir. Fiyatları 1100-1200 TL civarındaydı.
Akustik gitar başlangıçta parmaklarınızı biraz acıtacaktır, zamanla parmak uçlarınız sertleşince sorun kalmaz.
Yeni başlayanlar için akustik çok sıkıntı be kanka hem bare konusunda hem de dediğin barmak konusundaDinlediğiniz müziklere ve çalmak istediğiniz türe göre seçim yapmak daha doğru olur.
Elektro gitarda şöyle bir durum var, sadece gitarı alınca bir işe yaramıyor. Bunun yanına ya amfi ya prosesör ya da ses kartı almanız lazım, 1000 TL bütçeye bunları sıkıştırmak sıkıntı.
Klasik ile akustik arasında bir tercih yapmak daha mantıklı olur. Hangi müziği icra etmek istiyorsunuz o önemli. Youtube'dan seslerini ve tarzları dinleyerek karşılaştırma yapabilirsiniz veya kapanmadan sonra bir müzik markete gidip ikisini de elinize alıp tınılarına bakabilirsiniz.
Klasik gitarlara hakim değilim, Yamaha C40 iyi diyorlardı yıllar evvel.
Akustik düşünürseniz Cort AD810 ve Squier SA150'ye bakılabilir. Fiyatları 1100-1200 TL civarındaydı.
Akustik gitar başlangıçta parmaklarınızı biraz acıtacaktır, zamanla parmak uçlarınız sertleşince sorun kalmaz.
Aynen dostum. İlerde elektro'ya geçeceğim dediği için biraz akustik'in üzerinde durdum. Senin önerdiğin gitarı da alabilirYeni başlayanlar için akustik çok sıkıntı be kanka hem bare konusunda hem de dediğin barmak konusunda
Şimdi öneriniz Gökhan'ın önerdiği mi yakin zamanda alacağım daAynen dostum. İlerde elektro'ya geçeceğim dediği için biraz akustik'in üzerinde durdum. Senin önerdiğin gitarı da alabilir
Almira mı Admira mı öyle bir marka klasik gitar vardı kuzenimde, onun da sesi çok iyiydi.