Galatasaray8
80+ Bronze
Başlangıç için gitar önerisi bütçe 0-2500 civarı.
valencia'nın hibrit ya da ispanyol/meksika modelleri var, elektro bakıyosaz anca sx gibi markalara bakarsın onlar da beş para etmezBaşlangıç için gitar önerisi bütçe 0-2500 civarı.
valencia'nın hibrit ya da ispanyol/meksika modelleri var, elektro bakıyosaz anca sx gibi markalara bakarsın onlar da beş para etmez
hayatımda hiç kozmos marka gitara dokunmadım yorum yapamam
Dediğiniz gitar sanırım buhayatımda hiç kozmos marka gitara dokunmadım yorum yapamam
evet bi de şey var ben yamaha c40 ile başladımDediğiniz gitar sanırım bu
Valencia VC264H (Hibrit Model) Klasik Gitar Fiyatı
Valencia VC264H (Hibrit Model) Klasik Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'dawww.mydukkan.com
Teşekkür ederim bir de kaç ayda yada yılda adam akıllı çalmaya başlarım?evet bi de şey var ben yamaha c40 ile başladım
düzenli çalışıp çalışmamana bağlı ileride elektro geçerim ya da orda burda bir iki şarkı şöylerim falan diyosan müzik teorisine bulaşma.Teşekkür ederim bir de kaç ayda yada yılda adam akıllı çalmaya başlarım?
Teşekkür ederim ilgilendiğin için.düzenli çalışıp çalışmamana bağlı ileride elektro geçerim ya da orda burda bir iki şarkı şöylerim falan diyosan müzik teorisine bulaşma.
rica ederimTeşekkür ederim ilgilendiğin için.
Bu size bağlı. Çalmaya başlamayı düşünmekten ziyade bu yoldan keyif alıp almadığınıza bakın. Zaten bu yoldan keyif alıyorsanız arkasından her şey güzel güzel gelecektir.Teşekkür ederim bir de kaç ayda yada yılda adam akıllı çalmaya başlarım?
Ben böyle düşünmüyorum. Yaptığınız çalışmaları veya üretilen müziğin neye göre oluştuğunu bilmek önemlidir. Teori ile pratik birbirleri ile yan yana gitmeli ki ne, neden yapıldığı bilinsin. Pratik ve teori ayrı düşünülmemeli.müzik teorisine bulaşma.
adam arkadaşlarımın arasında popüler şarkıları çalıcam diyor müzik teorisini çalışan bir insan olarak vakit harcaması son derece gereksiz bir hareketBu size bağlı. Çalmaya başlamayı düşünmekten ziyade bu yoldan keyif alıp almadığınıza bakın. Zaten bu yoldan keyif alıyorsanız arkasından her şey güzel güzel gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben böyle düşünmüyorum. Yaptığınız çalışmaları veya üretilen müziğin neye göre oluştuğunu bilmek önemlidir. Teori ile pratik birbirleri ile yan yana gitmeli ki ne, neden yapıldığı bilinsin. Pratik ve teori ayrı düşünülmemeli.
İlginç. Akor kurulumları ve modülasyonlarını 2 ayda öğrensin dememiştim zaten sadece temel olarak çalan, temel teoriyi bilmeli ve pratik ile teori baş başa gelişmeli diye düşünüyorum. Dediğim gibi şahsi fikrim bu. Kendisi de nasıl isterse gelişimine öyle devam edebilir.adam arkadaşlarımın arasında popüler şarkıları çalıcam diyor müzik teorisini çalışan bir insan olarak vakit harcaması son derece gereksiz bir hareket