Neler Yeni

Başlangıç için Gitar Önerisi

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Teşekkür ederim bir de kaç ayda yada yılda adam akıllı çalmaya başlarım?
düzenli çalışıp çalışmamana bağlı ileride elektro geçerim ya da orda burda bir iki şarkı şöylerim falan diyosan müzik teorisine bulaşma.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Teşekkür ederim bir de kaç ayda yada yılda adam akıllı çalmaya başlarım?
Bu size bağlı. Çalmaya başlamayı düşünmekten ziyade bu yoldan keyif alıp almadığınıza bakın. Zaten bu yoldan keyif alıyorsanız arkasından her şey güzel güzel gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

müzik teorisine bulaşma.
Ben böyle düşünmüyorum. Yaptığınız çalışmaları veya üretilen müziğin neye göre oluştuğunu bilmek önemlidir. Teori ile pratik birbirleri ile yan yana gitmeli ki ne, neden yapıldığı bilinsin. Pratik ve teori ayrı düşünülmemeli.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Bu size bağlı. Çalmaya başlamayı düşünmekten ziyade bu yoldan keyif alıp almadığınıza bakın. Zaten bu yoldan keyif alıyorsanız arkasından her şey güzel güzel gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben böyle düşünmüyorum. Yaptığınız çalışmaları veya üretilen müziğin neye göre oluştuğunu bilmek önemlidir. Teori ile pratik birbirleri ile yan yana gitmeli ki ne, neden yapıldığı bilinsin. Pratik ve teori ayrı düşünülmemeli.
adam arkadaşlarımın arasında popüler şarkıları çalıcam diyor müzik teorisini çalışan bir insan olarak vakit harcaması son derece gereksiz bir hareket

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
adam arkadaşlarımın arasında popüler şarkıları çalıcam diyor müzik teorisini çalışan bir insan olarak vakit harcaması son derece gereksiz bir hareket
İlginç. Akor kurulumları ve modülasyonlarını 2 ayda öğrensin dememiştim zaten sadece temel olarak çalan, temel teoriyi bilmeli ve pratik ile teori baş başa gelişmeli diye düşünüyorum. Dediğim gibi şahsi fikrim bu. Kendisi de nasıl isterse gelişimine öyle devam edebilir.

Top Bottom