Başlangıç için yardım

VolacyHQ

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar selam,
A2 motosiklet kursuna yazılacağım. Ehliyeti aldıktan sonra motosiklet olarak
hem motor kullanmaya hemde trafiğe alıştıktan sonra 250cc ye vs geçmeyi düşünüyorum.
yoksa alt markası olan;
https://motolux.com.tr/urun/drift-200/
hangisini tercih etmeliyim?
kask vs konusunda öneriniz var mı?

Drift l al bence
Neye göre Drift L alması lazım. Kronik sorunları bolca bulunan bir model olarak niye tercih etsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam,
A2 motosiklet kursuna yazılacağım. Ehliyeti aldıktan sonra motosiklet olarak
hem motor kullanmaya hemde trafiğe alıştıktan sonra 250cc ye vs geçmeyi düşünüyorum.
yoksa alt markası olan;
https://motolux.com.tr/urun/drift-200/
hangisini tercih etmeliyim?
kask vs konusunda öneriniz var mı?
Bütçeniz nedir ?

Neye göre Drift L alması lazım. Kronik sorunları bolca bulunan bir model olarak niye tercih etsin.

Bütçeniz nedir ?
100 civarında hocam

Nmax tercih edebilirsin yamahanin motor kalitesini biliyosundur zaten.
scooter değil de naked tarzı daha çok beğeniyorum ayrıca vitesli kullanmak istiyorum
rk 125s hakkında ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
100 civarında hocam

scooter değil de naked tarzı daha çok beğeniyorum ayrıca vitesli kullanmak istiyorum
Bence her zaman motor tarafinda onceligin japon olsun honda yamaha bu markalardan sasma honda zaten arabalarinin saglamligiyla unlenen bir marka motor bloklari da saglamdir honda tarafinda CB125R onerebilirim yamahada MT125 onerebilirim

Bence her zaman motor tarafinda onceligin japon olsun honda yamaha bu markalardan sasma honda zaten arabalarinin saglamligiyla unlenen bir marka motor bloklari da saglamdir honda tarafinda CB125R onerebilirim yamahada MT125 onerebilirim
Kusura bakma butceni gormemisim fakat bu fiyatlarda saglikli bir naked ya da racing motor alamazsin

100 civarında hocam

Naked değil de commuter alabilirsiniz. Ben TVS Raider 125 kullanıyorum, memnunum.

bende japon taraftarıyım hocam CB125R ın sıfırı yok sanırım başlangıç için sanırım Honda cb125f alacağım gibi duruyor teşekkür ederim cevaplarınız için

bende japon taraftarıyım hocam CB125R ın sıfırı yok sanırım başlangıç için sanırım Honda cb125f alacağım gibi duruyor teşekkür ederim cevaplarınız için
Gorunus istiyosan cb125r oneririm sifiri olmasina gerek yok rica ederim ne demek

Kask olarak mt helmets tuhunder 4 alabilirsin hem çok pahalı değil hem çok sağlam kask

bende japon taraftarıyım hocam CB125R ın sıfırı yok sanırım cb125f den gideceğim gibi duruyor

Kask olarak mt helmets tuhunder 4 alabilirsin hem çok pahalı değil hem çok sağlam kask
teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri