Öneri Başlangıç Motosiklet Öneri

Leonard

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
100000
Dostlar selam, A2 ehliyetine uygun başlangıç motosiklet arıyorum. İstanbul'da işe gidip gelme birazda gezmek için alacağım. Scooter'la mı başlanmalı (bence scooter) yoksa vitesli motor ile mi? Sıkıntısız, kroniksiz motor önerir misiniz? Biraz torklu olursa iyi olur. Teşekkürler

100K bütçeye göre taksitli çin, tayvan, hint markalı modeller var.
Rks sitesinden en mantıklısı : VRS125 / 99.935
Sym : Fiddle 125 abs / 110K
Hero: Dash 125 (Euro 5 Plus) / 88.281

Ben başlangıç motoru olarak Hero kullandım. Hero markası Honda parçaları kullandığı için parça konusunda sorun yaratmaz.

Dostlar selam, A2 ehliyetine uygun başlangıç motosiklet arıyorum. İstanbul'da işe gidip gelme birazda gezmek için alacağım. Scooter'la mı başlanmalı (bence scooter) yoksa vitesli motor ile mi? Sıkıntısız, kroniksiz motor önerir misiniz? Biraz torklu olursa iyi olur. Teşekkürler
Bisiklet sirmeyi biliyorsan vitesli al derim almışken nakes tarzı al derim racing alırsan rks 125r tarzı düşersen cep yakar ha ben bi motor alim bi kaç ay sonra değişicem diyorsanda cg tarzı öneririm her yerde parçası bol ucuz ustası dersende dolu

Bisiklet sirmeyi biliyorsan vitesli al derim almışken nakes tarzı al derim racing alırsan rks 125r tarzı düşersen cep yakar ha ben bi motor alim bi kaç ay sonra değişicem diyorsanda cg tarzı öneririm her yerde parçası bol ucuz ustası dersende dolu
açıkcası 125cc naked almayı düşünmüyorum. Naked alırsam 250cc üstü alırım. teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,003
Üyeler
185,207
Son üye
Craxidor
Geri