Takmayın şu ucubeyi yardım da etmeyin forum mantığına karşı.bilgisayarcıya götürecek paran yoksa ya kullanma bilgisayarı yada burda laga luga etme millete.
kanka sen çözümü imkansız bir sorun ile ilgili üstadlardan bilgi arıyorsun bitane veledi zinaın biri gelip +3 yaş bilgiler atıyor sen nasıl hissederdinya kral sana bi şey soruyoruz, ya tersliyorsun ya da ne alaka diyorsun git format at o zaman. Hem yardım almaya geldim diye drama yapıyorsun hem de üsluba dikkat etmiyorsun yazık valla
1 senedir çözüm arayacağına verileri yedekleyip başka bir windowsa geçseydin ya kral. Ek olarak evrensel sorunları neden youtubedan atmıyoruz anlamadım sanki kendimiz farklı bir formul yazabilirmişiz gibi.lütfen rencide edici kelimeler kullanmayalım iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka şimdi şöyle, ben 1 senedir çözüm arıyorum diyorum siz internetten yt ben bulunma bilgiler atıyorsun
cimere şikayet ediyorumTakmayın şu ucubeyi yardım da etmeyin forum mantığına karşı.
Allah için sal konu yükselmesin hocam saygısızın teki.1 senedir çözüm arayacağına verileri yedekleyip başka bir windowsa geçseydin ya kral. Ek olarak evrensel sorunları neden youtubedan atmıyoruz anlamadım sanki kendimiz farklı bir formul yazabilirmişiz gibi.
kral öyle vakitleride yaşadıkda her sorana da laf atmadık. anlıyorum gerginsinde biraz hakim olkanka sen çözümü imkansız bir sorun ile ilgili üstadlardan bilgi arıyorsun bitane veledi zinaın biri gelip +3 yaş bilgiler atıyor sen nasıl hissederdin
"Denedim işe yaramadı" diyebilirsin. "Ya git şurdan" diyosun adamlara. Ya da yaptıklarını yaz ona göre cevap yazsın millet. İnsanları terslersen niye yardım etsin.lütfen rencide edici kelimeler kullanmayalım iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka şimdi şöyle, ben 1 senedir çözüm arıyorum diyorum siz internetten yt ben bulunma bilgiler atıyorsun
ASFASWFNJKSAFJAHSGHFAcimere şikayet ediyorum