B BmwM5 80+ Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 182 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Vortex Bugün, 19:12 #1 warzone giremiyorum telfon numarası eklememi istiyor. numaramı yazdığım zaman lütfen bir faturalı telefon numarası girin yazıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ? Son düzenleme: Bugün, 19:25
warzone giremiyorum telfon numarası eklememi istiyor. numaramı yazdığım zaman lütfen bir faturalı telefon numarası girin yazıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
B BmwM5 80+ Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 182 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Vortex Bugün, 19:14 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Demir Pençe yazmış: Alınabilir Devamı için tıklayın... anlamadım
B BmwM5 80+ Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 182 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Vortex Bugün, 19:36 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Demir Pençe yazmış: Alınabilir Devamı için tıklayın... Bende Azerbaycan numarası benden nasıl telefon numarası istiyorlar bilmiyorum
Demir Pençe yazmış: Alınabilir Devamı için tıklayın... Bende Azerbaycan numarası benden nasıl telefon numarası istiyorlar bilmiyorum