Evet alınır.sorum başlıkta...
alınırsorum başlıkta...
Güzel paket, alınırsorum başlıkta...
Sadece battlefield 1 diğerleri kötü ve hile dolu.sorum başlıkta...
tam alacaktım durdumSadece battlefield 1 diğerleri kötü ve hile dolu.
bf1 dışında olanları oynadın mıSadece battlefield 1 diğerleri kötü ve hile dolu.
ben şu an oynamak için almıyorum bu yıl sınav senem yks sınavına hazırlanıyorum yazın oyanamak için alıyorum hepsini alıp kütüphanede bırakmak istedim bazı yerlerde hile vs doldu dediler ondan duraksadım ama onile tarafına çok bakacağımı sanmıyorum hikayesi için almayı düşündüm sence halen alınır mı?ben sadece bf 5 i aldım 2 dakika önce sana da öyle yapmanı tavsiye ederim (ya da sadece 1 i al) geri kalan parayla başka oyunlar da alabilirsin
Evet oynadım. Battlefield 5 çok eksik kalmış bir oyun. WWII cephelerinin çoğu özellikle normandiya çıkartması bile yok. Oyunda Rusya da yok. Silah çeşitliği Bf1'de daha çok. Fetih ve atmosfer açısından en iyi bf oyunu battlefield 1. Battlefield 5'te herkes seni parkuru gibi kayıp duruyor sanarsın valo, cs gibi bir oyun oynuyoruz bu mekanik çok saçma geldi. Battlefield 4'te fazla oynamadım ama grafikler bugüne göre eski ve hile baya vardı ve modern savaş bf için güzel değil bence. Gerçek fetih havasını seviyorsan bf1 en iyi oyun. 139 saat oynamış biri olarak söylüyorum. Oyunda Osmanlı olarak oynarsan dublaj da var aynı zamanda tamamen Türkçe. Grafik olarak da hâlâ çok iyitam alacaktım durdum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bf1 dışında olanları oynadın mı
eyw dostumEvet oynadım. Battlefield 5 çok eksik kalmış bir oyun. WWII cephelerinin çoğu özellikle normandiya çıkartması bile yok. Oyunda Rusya da yok. Silah çeşitliği Bf1'de daha çok. Fetih ve atmosfer açısından en iyi bf oyunu battlefield 1. Battlefield 5'te herkes seni parkuru gibi kayıp duruyor sanarsın valo, cs gibi bir oyun oynuyoruz bu mekanik çok saçma geldi. Battlefield 4'te fazla oynamadım ama grafikler bugüne göre eski ve hile baya vardı ve modern savaş bf için güzel değil bence. Gerçek fetih havasını seviyorsan bf1 en iyi oyun. 139 saat oynamış biri olarak söylüyorum. Oyunda Osmanlı olarak oynarsan dublaj da var aynı zamanda tamamen Türkçe. Grafik olarak da hâlâ çok iyi
YouTube'da Mirliva kanalına bakabilirsin oynanış videoları için. Ama adam daha yüksek fps için ayar kısmış
Ayrıca bf1 en çok oynanan. Akşam saati olduğu için 8000 kişi var ama öğlen 20000 oluyor