🔥İndirim Battlefield 1 35 tl

kardeşim paylaşıldı keşke baksaydın geçmiş konulara

EA Play 8 TL. Şahsen eğer hikaye için oynanacaksa EA Play alıp oynardım. Ki zaten EA Play aldım. Öyle oynayacağım. Ama kişi derse ben hikaye sonrası yine uzun zaman sonra oynamak isterim alınabilir.
Game Pass 29.99 TL.

kardeşim paylaşıldı keşke baksaydın geçmiş konulara
Goremedim hocam siliyorum .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EA Play 8 TL. Şahsen eğer hikaye için oynanacaksa EA Play alıp oynardım. Ki zaten EA Play aldım. Öyle oynayacağım. Ama kişi derse ben hikaye sonrası yine uzun zaman sonra oynamak isterim alınabilir.
Game Pass 29.99 TL.
Şimdi gördüm

Game Pass 29.99 TL.
Tam olarak ne işe yarıyor ea play

Tam olarak ne işe yarıyor ea play
Game Pass mantığı.

@Scioptic Konuyu düzenleyip ilk açtığın gibi yap. Açmasan daha iyiydi ama açtın bir kere. Forum arşiv düzeni anlamında konuyu silme.

steam kütüphanesinde bulunması mantıklı uzun süre oynanabilecek bir oyun online girerseniz 2-3 ay çıkamazsınız :D

Game Pass 29.99 TL.
Bu ea ya da gamepass ta call of duty var mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri