bu tamamen oyundan ne beklediğine bağlı ben BF1 oynadım ve eski silahlar savaş araçları ilgimi çekmedi daha modern savaş araçları (f16 vb.) ve silahlar kullanmak istediğim için beni sarmadı. 4 alacağına zaten 5 almalısın ama bana kalırsa en moderni 2042Aşağıdaki oyunlardan sadece birini alma şansım var. Hangisini ve neden almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
-Battlefield 1
-Battlefield 4
-Battlefield V
Battlefield 1Aşağıdaki oyunlardan sadece birini alma şansım var. Hangisini ve neden almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
-Battlefield 1
-Battlefield 4
-Battlefield V
bt5 de nasıl sadece online hikayesi 2.Dünya Savaşıbattlefield 1 hem hikaye hem online var atmosferi çok iyi tavsiye ederim, bt4de aynı ama artık oyun eskidi bt4 yerine bt2042 alınabilir bt5'i tavsiye etmiyorum sadece online var ve beni sarmadı
Sadece bir tanesini alacak param varBattlefield 1
Mekanikler iyi
Grafikler iyi
Hile sayısı az
Atmosfer ve hikaye iyi
Battlefield 4
Mekanikler battlefield serisi arasındaki en iyi mekanikler
Grafikler ortalama
Hikaye normal
Hile sayısı az
Atmosfer ortalama normal
Battlefield v
Mekanikler iyi
Grafikler iyi
Hile sayısı her sunucuda denk gelir gibi
Hikaye normal
Atmosfer iyi
Yani 1 daha iyi olacaktır ama fiyat uygunken hepsini al derim paran varsa hepsi ayrı sarıyo
WW 2 ye ilgi duyuyor musun veya sistemin iyi mi?Sadece bir tanesini alacak param var
Ya 1 ya 4 al 4 daha zevkli benceSadece bir tanesini alacak param var
Bende 1.13 dolar var sende 90 cent falan varsa alak birtane dahaSadece bir tanesini alacak param var