Neler Yeni

Battlefield 1 alınır mı??

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
haklısın çok güzel oyunlar var ama dediğim gibi süreli şeyleri cidden sevmiyorum uzun da olsa:)
siz bilirsiniz tabi ben 270 tl bir bf 1 vereceğime 1 yıllık 170 tl alırdım ve çok fazla oyundan yararlanırdım ve bitince tekrar alırım. ucuz olduğundan tabi bu kişiden kişiye değişir.

LongKey

80+
Mayıs-Haziran aylarına doğru yeni bir sistem alacağım.En çok istediğim oyunlardan biri de Battlefield 1.Muhtemelen Battlefield 6 bu sene çıkacak buna rağmen param Battlefield 1e ancak yetiyor.Steam üzerinden Revulation paketini 70 TL'ye almak istiyorum sizce 2021 yaz aylarında Battlefield 1 alınır mı? ve oyuncu sayısı ne durumda olur? Bir de battlefied 5 çok büyük bir indirime girer mi ? çünkü malum indirimli hali bile 170 lira.Çok makul bi fiyata inerse onu daha çok istiyorum aslında.
Alınabilir fakat kontrolleri bf5'e göre çok zor. Normalde bf oynamaya bf1 ile başlamıştım bf5 alınca artık pek bf1 girmiyorum ama tabii hikayesi için bile alınabilir,bu arada Durmaplay üzerinden ucuza key olarak alabilirsin iyi forumlar.

İsmail_68

80+ Bronze
siz bilirsiniz tabi ben 270 TL bir bf 1 vereceğime 170 TL alırdım ve çok fazla oyundan yararlanırdım ve bitince tekrar alırım. ucuz olduğundan tabi bu kişiden kişiye değişir.
İndirimlerde 70 tl verecgım dostum 270 tl verilmez zaten süreli indirimler oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınabilir fakat kontrolleri bf5'e göre çok zor. Normalde bf oynamaya bf1 ile başlamıştım bf5 alınca artık pek bf1 girmiyorum ama tabii hikayesi için bile alınabilir,bu arada Durmaplay üzerinden ucuza key olarak alabilirsin iyi forumlar.
sağol cevabın için.Param steamde ve BF1e yetiyor 5 pahalı malesef benim için

Top Bottom