DX12 kapalı ise aç açık ise kapamayı dene, dikey eşitlemeyi kapat, nvidia ayarların ile ilgili bir şey olabilir belki onun dışında bilemedim başka oyunlardaki duruma bakmak lazım
DX12 yi iyi bir şey sanıp açmıştım ondan kasıyormuş, dx12 kapalı şu an 150 fps falan alıyorum3060 i5 12400f ile 165 fpse sabitledim ben oyunu benzer bi performans alman lazım
ayarlarınız ultrada mı?3060 i5 12400f ile 165 fpse sabitledim ben oyunu benzer bi performans alman lazım
dx12 kapattım düzeldi gibi hocam 150 fps alıyorumTamamdır.
evet ultrada her şeyDX12 yi iyi bir şey sanıp açmıştım ondan kasıyormuş, dx12 kapalı şu an 150 fps falan alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayarlarınız ultrada mı?
dx12 kapattım düzeldi gibi hocam 150 fps alıyorum
DX12 kapalı ise aç açık ise kapamayı dene, dikey eşitlemeyi kapat, nvidia ayarların ile ilgili bir şey olabilir belki onun dışında bilemedim başka oyunlardaki duruma bakmak lazım
Fps kısıtlamasını kaldırma var mı?Afterburner değerlerini atar mısınız?
Evet oyunda fps kısıtlaması var. 3060ti da en az 200 alması gerek.
Benim geçer o yüzden maks kaç görücem merak ettimFps kısıtlayıcı kaldırmanın pek bir anlamı yok hocam, çünkü fps limiti 200 de oluyor 200 fps geçen sistem olursa sıkıntı olabilir.
6600 var bende ful ayarlarda 144 hz monitör var 144 fpsleri rahat görüyorum 3060 ti ile bu fpsle normsl değil
ayarlarınızın ssini atma şansınız var mı acaba?
6600 var bende ful ayarlarda 144 hz monitör var 144 fpsleri rahat görüyorum 3060 ti ile bu fpsle normsl değil
Fps kısıtlamasını kaldırma var mı?
evet ultrada her şey
Fps 100lere kadar düşüyor ortalama fps 140 takılmalar fps droplar hala mevcut ne yapabilirim acaba?DX12 kapalı ise aç açık ise kapamayı dene, dikey eşitlemeyi kapat, nvidia ayarların ile ilgili bir şey olabilir belki onun dışında bilemedim başka oyunlardaki duruma bakmak lazım
bir fikrim yok mw2 için konuşurken ultrada bulunduğum konuma göre 160-100 civarı bi fps yakalıyorum sendeki durum biraz anormal gözüküyor işlemci sıcaklığı normal mi onu bi kontrol etFps 100lere kadar düşüyor ortalama fps 140 takılmalar fps droplar hala mevcut ne yapabilirim acaba?
Days Gone oyununda da böyle bir sorun vardı
mw2 de de vardı
işlemci sıcaklığı normal bf1 de 62 derecebir fikrim yok mw2 için konuşurken ultrada bulunduğum konuma göre 160-100 civarı bi fps yakalıyorum sendeki durum biraz anormal gözüküyor işlemci sıcaklığı normal mi onu bi kontrol et