Neler Yeni

Battlefield 1 inirimde alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Sinan Kılkan
Instagram
kilkansinan
Steam
Siana
Steam de indirime girmiş 70 lira gibi bir fiyatı var daha önce hiç oynamadım bu seriyi ama çok beğeniliyor sizce alınır mı oynanır mı sadece hikaye modu var online modu da var mı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,905
İsim
Hacı
Steam de indirime girmiş 70 lira gibi bir fiyatı var daha önce hiç oynamadım bu seriyi ama çok beğeniliyor sizce alınır mı oynanır mı sadece hikaye modu var online modu da var mı
Bf1 çok güzel oyun hikayesi çok hoşuma gitmişti özellikle grafikleri günümüzde bile iyi sayılır.
Online modu var ve online meşhur zaten hu oyunda.
1-2 video izleyip alıp almamaya karar verebilirsiniz.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
alınır tabi
bf1 bf serisinin en güzel oyunudur bana ve çoğu oyuncuya göre
grafiklerinden oynanışına kadar güzel bi oyun
ama online modu herkese uygun değil
fps türünde kendine güveniyorsan çok güzel gelecektir sana da

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Arda Ayan
Oyun güzel alınır ama amazon prime ücretsiz vermişti çok hile vardi sonra oynamadim bf5 geçtim o da güzel ama 1 daha guzel

ben bf 5 oynamıstım bf 3 oynadım 1 hiç oynamadım 1 ilk çıkan oyun yani sonradan çıkan oyunlara bakıcak olursak seriyi baştan sona bitirmek istiyorsan al yoksa alma derim :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kendim almıştım oynuyorum. Onlineı falan sarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bf 5 oynamıstım bf 3 oynadım 1 hiç oynamadım 1 ilk çıkan oyun yani sonradan çıkan oyunlara bakıcak olursak seriyi baştan sona bitirmek istiyorsan al yoksa alma derim :)
İlk önce bf1942 sonra vietnam sonra bf2 çıktı, bf5 ten öncede bf1

Top Bottom