Battlefield 1 standart vs revolution

iade talebi yaptım şuan olmuştur heralde daha başka bişey yapmam gerekmiyor galiba
bu revolution paketi sipariş vercem premium olan o dime başka bi paketini falan almama gerek varmı

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-14 223006.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-14 223006.png
    117.4 KB · Hit: 29
iade talebi yaptım şuan olmuştur heralde daha başka bişey yapmam gerekmiyor galiba
bu revolution paketi sipariş vercem premium olan o dime başka bi paketini falan almama gerek varmı
Revolution paketi premium olan. Bütün mapler var içerisinde. Sadece bazı silahları kendin açarsın. Önemli olan maplerin açık olması.

Revolution paketi premium olan. Bütün mapler var içerisinde. Sadece bazı silahları kendin açarsın. Önemli olan maplerin açık olması.
Mapler sonradan acilamiyor mu?

Rev al fark olmaz olur mu. Çanakkale bile rev modunda açılıyor.

Hocam onlari kendimiz acamaz miyiz sonradan?
Paralı acaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi 50 lira az verecem diye sonra dlc lere 150-200 lira verin.

EA'nin destek sistemi çok kötü. Hepsi açılıyor diyemem ama %90'ı açılıyor(bazı silahların bastırma vrya dürbünlüsünü yine sen açıyorsun) belki şuan değişmiştir bilmiyom. Ama kesinlikle standart alınmaz.
Destek çok iyi bağlanmak işkence sadece ama taktiğini bilirsen kolay daha dün desteğe ulaştım 30 dk benle ilgilendiler.

BF standart sakın almayın premiumda bütün mapler silahlar var.
evet destek çok iyi ama biraz dil bilmek yada translate kullanmak gerekli

arkadaşlar sadece online oynayacağım standart 1,39 $ yoksa revo 2,79 olanı mı alayım?

Revolution alayım bende bari yorumları görünce alasım geldi ilk defa bir karşılaştırmada bir tarafı ısrarla alınması gerektığını gördüm dayanamadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,120
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri