battlefield 1 steamde ne kadar olur

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,170
indirimde steamden battlefield 1 almayı düşünüyorum indirimde fiyatı ne kadara düşebilir

indirimde steamden battlefield 1 almayı düşünüyorum indirimde fiyatı ne kadara düşebilir
Dostum 69.90 civarı olur ek olarak silah katagorilerin yani taaruzcu keskinci sıhhiyeci gibi ekipmanların da kilitlerini açmak için dlcleri almak istiyosan onlarda 70 civarı geliyor

Dostum 69.90 civarı olur ek olarak silah katagorilerin yani taaruzcu keskinci sıhhiyeci gibi ekipmanların da kilitlerini açmak için dlcleri almak istiyosan onlarda 70 civarı geliyor
anladım teşşekkürler

Revolution paketini alsın direkt dlc leri ayrı ayrı almasın.

Hatta şey yapabilirsin. Steamden EA play üyeliği satın al aylık 30 tl ama yıllık yaparsan aylık 15 tl ye geliyor. İçinde birsürü ea playin oyunu var bir göz at bence. Yıllık tek sefer 170 tl ödeyeceksin. Ben kullandım gayet güzel. NFS serileri PVZ oyunları Sims serisi Titanfall oyunları vs vs baya güzel şeyler var bir bak yani.
Tüm Battlefield oyunları da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EA play üyeliğindeyken oynadığın oyunlarda DLC de dahil bu arada

Hatta şey yapabilirsin. Steamden EA play üyeliği satın al aylık 30 TL ama yıllık yaparsan aylık 15 TL ye geliyor. İçinde birsürü ea playin oyunu var bir göz at bence. Yıllık tek sefer 170 TL ödeyeceksin. Ben kullandım gayet güzel. NFS serileri PVZ oyunları Sims serisi Titanfall oyunları vs vs baya güzel şeyler var bir bak yani.
Tüm Battlefield oyunları da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EA play üyeliğindeyken oynadığın oyunlarda DLC de dahil bu arada
peki üyelik indirime girermi geçenlerde girmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,828
Üyeler
184,504