Ramden bile olabilir bıostan bazı ayarlara bak muhtemelen wattman dediğimiz hatadırarkadaşlar merhaba battlefield 1 oynarken bir süreden sonra donup oyundan atıyor directx11 hatası ve amd hata veriyor driverlarım güncel başka herhangi bir yerde driver ile hata almadım sadece bf1 e özel nasıl çözebilirim
İnternette vardır youtubeda falan daha ayrıntılı driverları temiz kurulum ile kur bencebiosta hiç bir şeye dokunmadım ram ise expo açtım başka bir şeye dokunmadım
yani AMD kullanmıyorum ne zamandır oluyordriverlar temiz temiz olmasaydı her yerde hata verirdi bence bf1 kaynaklı bir şey ama çözemedim
dx12 var zaten ekstra ayar yapmam mı gerekiyordx12 çalıştırdın mı oyunu?
msi center var silip deniyeyim ama o yokkende oluyorduAMD dışında msi center gibi boosted bir program kullanıyorsan kullanma çakışma yapar ya da expoyu kapat dene .
Şöyle diyeyim dostum , bende 5700xt var . Msi center ile amd boostu aynı zamnda kullanıyordum sürekli pc res atıyordu ya da oyunlardan atıyordu . 2 boost programı çakışma yapar bu da dengesizlik oluştururdx12 var zaten ekstra ayar yapmam mı gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
msi center var silip deniyeyim ama o yokkende oluyordu
Grafik ayarlarını atarmısın bir tane ayar vardı onun ismini hatırlamıyorum bakmam lazımarkadaşlar merhaba battlefield 1 oynarken bir süreden sonra donup oyundan atıyor directx11 hatası ve amd hata veriyor driverlarım güncel başka herhangi bir yerde driver ile hata almadım sadece bf1 e özel nasıl çözebilirim
Grafik ayarlarını atarmısın bir tane ayar vardı onun ismini hatırlamıyorum bakmam lazım
sorunu çözdüm teşekkürler bu arada oyun ultra ayarlarda msi center açtım yaptığım değişiklikten sonra hata vermedi oyun dosyalarından directx12 ile değilde 11 le başlamasına zorladımŞöyle diyeyim dostum , bende 5700xt var . Msi center ile amd boostu aynı zamnda kullanıyordum sürekli pc res atıyordu ya da oyunlardan atıyordu . 2 boost programı çakışma yapar bu da dengesizlik oluşturur