ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederimforumda görmesem haberim yoktu teşekkürler 1 için olanı aldım
Rica ederimforumda görmesem haberim yoktu teşekkürler 1 için olanı aldım
Genelde online için map ekliyor açıklamasına bakmadımNe zamana kadar ve 1'in dlc leri ne ekliyor?
1 taneBF1'in tüm DLC'lerini mi kapsıyor bu? Yoksa sadece 1 tane mi
Bf4 vardı güzel dlc teşekkürlerBattlefield 1 - EA ve DICE’ın Ödüllü FPS Oyunu - Resmi Sitesi
Klasik Battlefield oyun mekaniğini epik çok oyunculu ve macera dolu harekatlarla sunan Battlefield 1'de topyekün savaşın doğuşuna tanıklık edin.www.origin.com
Buy Battlefield 4 - Electronic Arts
Fueled by the next-generation power and fidelity of Frostbite™ 3, Battlefield 4 provides a visceral, dramatic experience unlike any other. Only in Battlefield can you demolish the buildings shielding your enemy. Only in Battlefield will you lead an awww.origin.com
benim steamimde var 1 ve 4 originsde alabiliyo muyum?Battlefield 1 - EA ve DICE’ın Ödüllü FPS Oyunu - Resmi Sitesi
Klasik Battlefield oyun mekaniğini epik çok oyunculu ve macera dolu harekatlarla sunan Battlefield 1'de topyekün savaşın doğuşuna tanıklık edin.www.origin.com
Buy Battlefield 4 - Electronic Arts
Fueled by the next-generation power and fidelity of Frostbite™ 3, Battlefield 4 provides a visceral, dramatic experience unlike any other. Only in Battlefield can you demolish the buildings shielding your enemy. Only in Battlefield will you lead an awww.origin.com
Aynı platformda olmalı maalesef olmuyorbenim steamimde var 1 ve 4 originsde alabiliyo muyum?
AfiedÜcretsiz ise nerde beleş oraya yerleş