Bu oyunun parayla satılması saçmalık, Free to play olmalıydı, Warzonun yanından bile geçemez kalite olarak.7.80$ verilir mi ? Cod mw3'ün yerini doldurmasa da oynanır mi ?
Alınır epicden 600e aldım. Çok iyi bir oyun Devrediliyorsa birine devretmek istiyorum ücretsiz7.80$ verilir mi ? Cod mw3'ün yerini doldurmasa da oynanır mi ?
Grafikleri çok iyi hocam.. Atfosmeri de çok iyi bana göreBu oyunun parayla satılması saçmalık, Free to play olmalıydı, Warzonun yanından bile geçemez kalite olarak.
BF 1 i zamanında oynadığım için 2042 nin atmosferide grafiğide etkileyemiyor beni, bir firmanın top seviyesini görünce sonradan onun üstüne çıkamadığı zaman bende büyüsü kaçıyor.Grafikleri çok iyi hocam.. Atfosmeri de çok iyi bana göre
Oyunu xbox gamepass'den oynuyodum üyeliğim dün bitti , bf2042 baya hoşuma gitti oyuncusuda var hala. Bf1 ve bf5 bende var ücretsiz verildiğinden aşırı hile sorunu var o yüzden canım girmek istemiyor. Bf2042 yakın dönem ve gelecekte geçtiği için silahlar daha modern ve ekletileri falan hoşuma gitti. Geniş çaplı oyunlar severim ,32vs32 64vs64 baya zevkli geliyor. Genelde solo takılırım başkasıyla girmem oyuna odaklanıyorum.Bf2042 ücretsiz mi verdiler demiştiniz ? Ozaman tonla bedava hesap açan uyanıklar vardır hile kullanmak için , buda oyunu alınmaz hale getirebilir.Sanki geçen çok ucuza veya bedavaya koymuşlardı ama hatırlamıyorum. Düzelttiler birçok problemini ama sarmıyor oyun eskisi kadar.
Geniş çaplı savaş oyunlarını seviyorsanız alıp deneyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde de varsa oynayan zaten makara-sohbet bir şekilde akar oyun.
Bende iki oyunda var ,ama oyunda hile var.Doğru bf2042'de pw2'lik var. Elite yükseltmesindeki sağlam silahları üst pakete koymuşlar.dostum bf1 veya 5 al p2win
Devredilmiyor diye biliyorum, epic hesabını vermeniz gerekiyor.Alınır epicden 600e aldım. Çok iyi bir oyun Devrediliyorsa birine devretmek istiyorum ücretsiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Grafikleri çok iyi hocam.. Atfosmeri de çok iyi bana göre
epic indirimlerinde 100 lira falan oluyordu onu bekleyebilirsin. Alınır.7.80$ verilir mi ? Cod mw3'ün yerini doldurmasa da oynanır mi ?
Usta 7.79$ zaten 251 tl ediyor. Yani steam dolar üzerinden satılıyor, bence 7.79 dan asağı göreceğini zannetmem.Geçen stewmde bile 90 liraya filandı indirim bekle bence
Eğer dediğin gibiyse beklerim.Elite kaça düüşüyor bilgin var mı ? Elite'siz oynanır mı oyun ?epic indirimlerinde 100 lira falan oluyordu onu bekleyebilirsin. Alınır.