Neler Yeni

Battlefield 2042 alınır mı?

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
7.80$ verilir mi ? Cod mw3'ün yerini doldurmasa da oynanır mi ?

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Baran Kut
Sanki geçen çok ucuza veya bedavaya koymuşlardı ama hatırlamıyorum. Düzelttiler birçok problemini ama sarmıyor oyun eskisi kadar.

Geniş çaplı savaş oyunlarını seviyorsanız alıp deneyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde de varsa oynayan zaten makara-sohbet bir şekilde akar oyun.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
dostum bf1 veya 5 al p2win

7.80$ verilir mi ? Cod mw3'ün yerini doldurmasa da oynanır mi ?
Alınır epicden 600e aldım. Çok iyi bir oyun Devrediliyorsa birine devretmek istiyorum ücretsiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oyunun parayla satılması saçmalık, Free to play olmalıydı, Warzonun yanından bile geçemez kalite olarak.
Grafikleri çok iyi hocam.. Atfosmeri de çok iyi bana göre

The Semih

80+ Gold
BF 1 i zamanında oynadığım için 2042 nin atmosferide grafiğide etkileyemiyor beni, bir firmanın top seviyesini görünce sonradan onun üstüne çıkamadığı zaman bende büyüsü kaçıyor.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen
hızlı fps tarzına sahipsen güzel alınır

Armi3067

80+ Bronze
Çıkana kadar tonlarca laf edip, eleştirdiğim bir oyundur kendisi özellikle betada izlediğim ve deneyimlediğim kadarıyla beta zamanında iyice ezmiştim oyunu, fakat eski çağ tarzındaki oyunları ne cod serisinde ne de bf serisinde sevebildim tüm tr 1 ve 5 seviyorken ben hiç sevemedim 3 ve 4 oynardım, 42'ye betadan sonra şans verdim ve gün aşırı ara ara girer 1-2 saatimi orada ezerim gayet iyi oyun bence özellikle eski cod ve bf oyuncusu olarak normal olarak başlayan sonra teknolojiyi ilerlettikleri bir seri varken bir anda eski çağ 0 teknoloji 0 futuristik veya silah yapılandırması vs. olmayan dümdüz bir oyuna giriştiler sevemedim eski çağ oyunlarında 3-4 tane sağlam multi oyun var fakat bf 1-5 benlik değil 42 gayet güzel oyun oynanabilir. Benim sitemim o aradaki oyunlara genel olarakta olabilir tabi tonlarca şey yapılabilir ve hayal edilebilirken dümdüz oyun yapmaları bence biz türkleri çeken nokta türk tarihi ve çanakkale olması vs. biraz da duygusal yaklaşıyoruz 3 ve 4 gibi olsa hikayesi daha düz bir ipte ilerlerse tarihi ve eski çağlara dayanan osmanlı-tr gibi yapılara yer vermese kimse yüzüne bile bakmaz oyunun, kendi fikrim tabi. 42 güzel alırsan yaz gireriz beraber.

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Sanki geçen çok ucuza veya bedavaya koymuşlardı ama hatırlamıyorum. Düzelttiler birçok problemini ama sarmıyor oyun eskisi kadar.

Geniş çaplı savaş oyunlarını seviyorsanız alıp deneyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde de varsa oynayan zaten makara-sohbet bir şekilde akar oyun.
Oyunu xbox gamepass'den oynuyodum üyeliğim dün bitti , bf2042 baya hoşuma gitti oyuncusuda var hala. Bf1 ve bf5 bende var ücretsiz verildiğinden aşırı hile sorunu var o yüzden canım girmek istemiyor. Bf2042 yakın dönem ve gelecekte geçtiği için silahlar daha modern ve ekletileri falan hoşuma gitti. Geniş çaplı oyunlar severim ,32vs32 64vs64 baya zevkli geliyor. Genelde solo takılırım başkasıyla girmem oyuna odaklanıyorum.Bf2042 ücretsiz mi verdiler demiştiniz ? Ozaman tonla bedava hesap açan uyanıklar vardır hile kullanmak için , buda oyunu alınmaz hale getirebilir.

dostum bf1 veya 5 al p2win
Bende iki oyunda var ,ama oyunda hile var.Doğru bf2042'de pw2'lik var. Elite yükseltmesindeki sağlam silahları üst pakete koymuşlar.

Alınır epicden 600e aldım. Çok iyi bir oyun Devrediliyorsa birine devretmek istiyorum ücretsiz

Devredilmiyor diye biliyorum, epic hesabını vermeniz gerekiyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan

BabaVoss7

80+ Silver
Geçen stewmde bile 90 liraya filandı indirim bekle bence

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim ilginiz için. 7.79$ stemdan base edition alınır mı ? Yoksa elite yükseltmesi olmadan almak bu oyun için hayal kırıklığı mı olur. 22.50$ açıkcası verilir mi bence verilmez. Elite paketteki silahlar çok daha mı iyi ? Birçok harita ve karaktere o paketi almadan giremiyoruz değil mi ? Base paketle oynarsam oyunun tadı olur mu? Özellikle dümdüz atan assault ve smg silahları var ileri seviyelerde, rateoffire 1000 ve 1500 arası değişen ve recoili çok iyi olan silahlardan bahsediyorum. Bu silahları base editionda bulabilir miyim ?

Geçen stewmde bile 90 liraya filandı indirim bekle bence
Usta 7.79$ zaten 251 tl ediyor. Yani steam dolar üzerinden satılıyor, bence 7.79 dan asağı göreceğini zannetmem.

epic indirimlerinde 100 lira falan oluyordu onu bekleyebilirsin. Alınır.
Eğer dediğin gibiyse beklerim.Elite kaça düüşüyor bilgin var mı ? Elite'siz oynanır mı oyun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,980
Üyeler
161,366
Son üye
kiyotaka ayanokoji
Top Bottom