Neler Yeni

Battlefield 2042 alınır mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim ilginiz için. 7.79$ stemdan base edition alınır mı ? Yoksa elite yükseltmesi olmadan almak bu oyun için hayal kırıklığı mı olur. 22.50$ açıkcası verilir mi bence verilmez. Elite paketteki silahlar çok daha mı iyi ? Birçok harita ve karaktere o paketi almadan giremiyoruz değil mi ? Base paketle oynarsam oyunun tadı olur mu? Özellikle dümdüz atan assault ve smg silahları var ileri seviyelerde, rateoffire 1000 ve 1500 arası değişen ve recoili çok iyi olan silahlardan bahsediyorum. Bu silahları base editionda bulabilir miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta 7.79$ zaten 251 TL ediyor. Yani steam dolar üzerinden satılıyor, bence 7.79 dan asağı göreceğini zannetmem.

Eğer dediğin gibiyse beklerim.Elite kaça düüşüyor bilgin var mı ? Elite'siz oynanır mı oyun ?
standartta 100 saat üstü sürem var. Gayet oynanıyor. Eksikliğini hissetmedim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Hangi paketin var ? Elite upgrade'ye ihtiyaç duydun mu ?
hiç bir paket almadım veya ihtiyaç duymadım hocam. Oyunu aldım oynadım başka bir şey yapmadım :D 83 sv falandım galiba

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
hiç bir paket almadım veya ihtiyaç duymadım hocam. Oyunu aldım oynadım başka bir şey yapmadım :D 83 sv falandım galiba
Hocam smg ve assault rifle ve tactical olarak bazı kapalı silahlar var , elite yükseltmesi istiyor. Bunlara sahip olmadan rakiple çarpışabilir miyim ? Birde karakterleri ve skinleri salla , haritaların bazılarına erişememe durumu var mı ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Hocam smg ve assault rifle ve tactical olarak bazı kapalı silahlar var , elite yükseltmesi istiyor. Bunlara sahip olmadan rakiple çarpışabilir miyim ? Birde karakterleri ve skinleri salla , haritaların bazılarına erişememe durumu var mı ?
silah olarak eksiklik hissetmedim gayet vurabiliyorum. Seviye atladıkça açılıyor silahlar. Map konusunda kısıtlama yok elite de olsa standart da olsa mapler aynı.

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut tunç
7.80$ verilir mi ? Cod mw3'ün yerini doldurmasa da oynanır mi ?
bol aksiyon savaş seviyorsan al şahsen benim çok hoşuma gidiyor şu an oynuyorum zaten standartta 500 saat üstü sürem var hiç bir paket almadım veya ihtiyaç duymadım silahım iyi dursun istiyorsan skin alıyorsun bir silahta belli bir mıktar oynayınca kırmızı skin veriyor assault bütün silahları güçlü doğru eklentileri yaparsan hepsi aynı oluyor

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Yani Elite almadan bütün silahları kasarak almak mümkün mü ?

Edit: İngilizce baktığım kaynaklardan , elite sadece tüm silahları ve herşeyi anında açıyormuş, Ben bunu istemem açıkcası emek verip kasarak açmak çok daha keyifli. Silahın yokluğunu ve gerekliliğini hissedip çalışarak haketmek daha çok zevk veriyor.

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Sidar Özel
Yani Elite almadan bütün silahları kasarak almak mümkün mü ?

Edit: İngilizce baktığım kaynaklardan , elite sadece tüm silahları ve herşeyi anında açıyormuş, Ben bunu istemem açıkcası emek verip kasarak açmak çok daha keyifli. Silahın yokluğunu ve gerekliliğini hissedip çalışarak haketmek daha çok zevk veriyor.
Aynn acabiliyorsun ama zaten 2 tane silah bana göre güçlü suanlik ak 45 c bide pxpp45 bunlar sarıyor diğer silahlardan güzel ama öldürme süresi vsvs bana göre bu ikisi.cok güzel bf tarzı oyun yok piyasada zaten baya sarıyor ama bf5 sahibiseniz mekanikleri biraz ters heleki uçak kullanma vsvs bok gibi çok zor tuş atamasında cozemiyorsun tank idare eder sirclama hasarı düşük ve çok kişi kilitleniyor tanka o sarar ama pro oyuncular içn tankı imha etmek çok kolay

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Haritaları kötü, karakterler gereksiz,savaş atmosferi yok. İlk başlarda zevkli geldi de sonradan çok sıktı beni. Çünkü normal bf modlarını oynamak sarmıyor sadece TDM oynuyorsun bi zaman sonra. Bu da belli süre sonra sıktı.

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Aynn acabiliyorsun ama zaten 2 tane silah bana göre güçlü suanlik ak 45 c bide pxpp45 bunlar sarıyor diğer silahlardan güzel ama öldürme süresi vsvs bana göre bu ikisi.cok güzel bf tarzı oyun yok piyasada zaten baya sarıyor ama bf5 sahibiseniz mekanikleri biraz ters heleki uçak kullanma vsvs bok gibi çok zor tuş atamasında cozemiyorsun tank idare eder sirclama hasarı düşük ve çok kişi kilitleniyor tanka o sarar ama pro oyuncular içn tankı imha etmek çok kolay
Steamdan aldım 7.80$'ye, suanda iniyor bakalim EA play ile oynadigim save devam edecekmi. Baya hardcore kasicam, gerçekten rakibi yok bana göre. Genis çapta rakibi yok yoksa cod falan cok daha iyide onuda malum almak öğrenci adam için biraz zor. Dedigin silahlar icin lvl kasicam teşekkür ederim 👍

Haritaları kötü, karakterler gereksiz,savaş atmosferi yok. İlk başlarda zevkli geldi de sonradan çok sıktı beni. Çünkü normal bf modlarını oynamak sarmıyor sadece TDM oynuyorsun bi zaman sonra. Bu da belli süre sonra sıktı.
Yani battleroyalden uzak duran biri olarak cs2'de de rank girmeyen ama dm , casual , silah yarisi falan oynayip hem kill toplayan biri olarak sıkıldım artik. Şöyle eski pointblack , zula ,wolfteam , gibi oyunlara bakiyorum eski tadi kalmamış. Bf1 baya 130 saat mi 200 saatmi falan oynadim hatirlamiyorum 95 lvldim. Aga benim takima neden hep kötü oyuncu gelir anlamiyorum, karsi tarafa bir geciyorlar resmen kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyorlar , bizimkiler taktik yok oyun bilinci , harita okuma yok kosarak ölüyor, Sinıfının görevini yapan yok cidden sıkıldım. Beceriksizler yüzünden her oyunu eli veriyoruz yani. Bf5 desen 20 25 saat taş çatlasa o kadar oynadim ama o baya bi zor ve ücretsiz olduğundan adam hakkiyla mi oynuyo hile mi anlayamiyorum. Hardcore tayfa baya fazla. Bf2042 ucuz ve iyi bir seçenek gibi geldi. Sert ve hızlı oyun tarzı var , red dot + smg ile alistinmi hızlı kill toparlıyorsun.

Son düzenleme:

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Kutlu
7.80$ verilir mi ? Cod mw3'ün yerini doldurmasa da oynanır mi ?
Direk bağımlısı olan benden al öneriyi ben epicte 100tlye almıştım 7 dolarda meh yani yine iyi fiyat sayılır oyun hakkında oyun eskiden baya optimizasyon sorunu yaşadığından oynanmıyordu resmen ama şuan güncellemeler ile düzelt misler oynanirda alinirda

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Alınır kötü oyun değil

Top Bottom