Battlefield 5 Crash Report Handler

Reaksiyon skoru
20
Selamlar, bugun BF5 indirdim fakat girince boyle bir hata aliyorum. EA App uygulamasını kaldirip yeniden yukledim duzelmiyor. Çözümünü bilen var mı? Simdiden tesekkur ederim.

Ekler

• 20240813_142832.jpg
    20240813_142832.jpg
    1.9 MB · Hit: 162
Selamlar, bugun BF5 indirdim fakat girince boyle bir hata aliyorum. EA App uygulamasını kaldirip yeniden yukledim duzelmiyor. Çözümünü bilen var mı? Simdiden tesekkur ederim.
aynısı bnedede var çözdünmü, silsem malum türkiye interneti 100 mgbt 6*7 saat sürecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral sorunu buldum battlefiedin üstüne girip dosya konumunu aç sonra ordan cryptbase.dll bu dosyayı bulup sil

aynısı bnedede var çözdünmü, silsem malum türkiye interneti 100 mgbt 6*7 saat sürecek

kral sorunu buldum battlefiedin üstüne girip dosya konumunu aç sonra ordan cryptbase.dll bu dosyayı bulup sil
Dostum cozumu bulamadım en son sinirlendim sildim oyunu. Yakinda internet hızını artıracağım. Artirdigimda indirecegim bide senin dedigin gibi o dosyayı silip denerim. Tesekkur ederim.

Dostum cozumu bulamadım en son sinirlendim sildim oyunu. Yakinda internet hızını artıracağım. Artirdigimda indirecegim bide senin dedigin gibi o dosyayı silip denerim. Tesekkur ederim.
Hocam bf 5 dosyalarında gorunmuyor o dosya. Wondows arama yerinden arattim. Win32 de gorunuyor fakat silmeye calisiyorum silinmiyor

Hocam win32 deki dosyayı sildim format bozuldu yeniden attım fakar bf5 dosyasında o dosya gorunmuyor. Formattan sonra oyuna girdim tuhaf bir sekilde acildi oyun. Dosya ile alakası yokmus benimkinin demekki.

eyvallah reis duzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,276
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri