dızciii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
Tamam reis şanslısın demek ki ne diyim biz bahtı ütülmüş piyadeyizEn guncel adrenalin
Tamam reis şanslısın demek ki ne diyim biz bahtı ütülmüş piyadeyizEn guncel adrenalin
Kötü oyun iade ettim bir şey kaçırmıyonTamam reis şanslısın demek ki ne diyim biz bahtı ütülmüş piyadeyiz
1-2 ay önceki driver'ı kurupta denerseniz olma ihtimali yüksek, güncel driverlar saldım çayıra mevlam kayıra oluyor birazeski driver kurmadım hayır
Kaçırdığım bişe yok zaten 5070ti aldım oynuyorum mis gibi. Bence güzel oyun bf serisini severim.Kötü oyun iade ettim bir şey kaçırmıyon
bf1 hala gözümde daha iyiKaçırdığım bişe yok zaten 5070ti aldım oynuyorum mis gibi. Bence güzel oyun bf serisini severim.
2042 yi çok seviyodum eski tarih sıktı artık bf6 da çok mutluyum valla başka oyun oynamıyorumbf1 hala gözümde daha iyi
hayali ordulara karşı savaşmak sarıyo mu ya2042 yi çok seviyodum eski tarih sıktı artık bf6 da çok mutluyum valla başka oyun oynamıyorum
Reis ben o kısmında değilim. Snip oynuyorum aşırı sarıyo. Ama bf yi cod gibi oynayanlar var. O can sıkıyohayali ordulara karşı savaşmak sarıyo mu ya
hocam ağustos ayı driverını kurdum açıldı1-2 ay önceki driver'ı kurupta denerseniz olma ihtimali yüksek, güncel driverlar saldım çayıra mevlam kayıra oluyor biraz