- Reaksiyon skoru
- 948
![]()
Battlefield™ 6 on Steam
The ultimate all-out warfare experience. In a war of tanks, fighter jets, and massive combat arsenals, your squad is the deadliest weapon.store.steampowered.com
![]()
Battlefield™ 6 on Steam
The ultimate all-out warfare experience. In a war of tanks, fighter jets, and massive combat arsenals, your squad is the deadliest weapon.store.steampowered.com
Ben de uçakla o köprüyü yıkacamBF kaç çıkarsa çıksın ben Sina Çölü'ndeki tepeye sniper ile çıkacağım
Uçağın Hedefindeki Köprü Senin Profil GalibaBen de uçakla o köprüyü yıkacam
Hepsini oynamış biri olarak senin için en iyisi hangisi?Battlefield 3 için 2014' de Casper laptop aldım.
Battlefield 1 için 2017'de 1060 laptop aldım.
Battlefield 2042 için 2021'de 3070 sistem aldım.
200 dolar olsa gene alırım. 12 yıldır oynadığım oyun.
Eğer modern savaş havamdaysam bf 2042. Cevabım 3 olurdu ama 3 artık cidden eski gözüküyor.Hepsini oynamış biri olarak senin için en iyisi hangisi?
Benim için bf1
Eğer modern savaş havamdaysam bf 2042. Cevabım 3 olurdu ama 3 artık cidden eski gözüküyor.
Awp alıp pusma modu ise bf1.
Ubisoft oyunlarından tek oynadığım r6 Onu da 2500 saat falan. Başka hiçbir oyunu oynamadım
Benim Attığım Oyunu Oyna Gerçekten Güzel .Ubisoft oyunlarından tek oynadığım r6 Onu da 2500 saat falan. Başka hiçbir oyunu oynamadım. Ha bir de watch dogs Legion.
Hayır git uçaklardan korkuyorumBen de uçakla o köprüyü yıkacam
Tankla da yok ederimHayır git uçaklardan korkuyorum
4 nerde hocam 4 iyi ama hikayesi kısaBattlefield 3 için 2014' de Casper laptop aldım.
Battlefield 1 için 2017'de 1060 laptop aldım.
Battlefield 2042 için 2021'de 3070 sistem aldım.
200 dolar olsa gene alırım. 12 yıldır oynadığım oyun.