Battlefield serisinin en iyi oyunu Battlefield 1 mi, Battlefield V mi?

S C O

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
Merhaba arkadaşlar,

Battlefield serisinin sizce en iyisi hangisi? Çoğu kişi Battlefield 1’in daha güzel ve heyecanlı olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende Battlefield V var ama henüz oynamadım. Bu tarz bir oyuna başlamak istiyorum. Sizce Battlefield 1’i satın alıp indirsem pişman olur muyum?

BF1 kesinlikle. Bugün beta var BF6 betası ücretsiz indir onu oyna haftasonuna kadar.
Neden peki kardeşim? Yani Battlefield 6 çıkacak ama çoğu kişi hâlâ “Battlefield 1 daha iyi” diyor. Bunun sebebi tam olarak nedir?

Neden peki kardeşim? Yani Battlefield 6 çıkacak ama çoğu kişi hâlâ “Battlefield 1 daha iyi” diyor. Bunun sebebi tam olarak nedir?
Oynanış atmosfer grafikler her şeyiyle kusursuza yakındı o yüzden. Zaten WW1 temalı olması bile başlı başına oynatıyor. Ayrıca bizim tarihimizide barındırıyor. Dediğim gibi ücretsiz BF6 deneyimleyebilirsin steamden betasını indir bugün açılıyor serverlar.

Her oyunun atmosferi farklı , hepsi kişisel tercih bunların. Battlefield 1 benimde çok severek oynadığım , bence şu ana kadar çıkmış en iyi Battlefield oyunudur. Fakat her Battlefield oyununun kendine has atmosferi var , mesela en güzel atmosfer Battlefield 1 de bence. Ben Battlefield 6 nın atmosferini o kadar sevmedim fakat oyun yeni çıktığı için daha güzel , gelişmiş fizikleri ve daha güzel bir oynanış sağladı bana. Ayrıca heryer yıkılabildiği için de daha gerçekçi bir deneyim sunuyor. Şuan beta zaten bazı kişilerin beklentilerini pek karşılamadı ama Bf6 kesinlike benim beklentimi karşıladı.

BF1. sebebini sorarsan betada osmanlı-ingiliz modunu sunmaları, hikaye modunda Çanakkale savaşını anlatan bölümün olması,Osmanlı askerlerinin turkce konuşması gibi Türk oyuncuları mutlu eden detaylar var. Bunun haricinde oyun 1. Dünya Savaşı atmosferini mukemmel işliyor silahlar vs vs derken

Merhaba arkadaşlar,

Battlefield serisinin sizce en iyisi hangisi? Çoğu kişi Battlefield 1’in daha güzel ve heyecanlı olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende Battlefield V var ama henüz oynamadım. Bu tarz bir oyuna başlamak istiyorum. Sizce Battlefield 1’i satın alıp indirsem pişman olur muyum?
Ayrıca Battlefield 1 seni asla pişman etmeyecek bir oyun , o seslendirmeler bile tek başına o oyunu alıp oynamak için bir sebep.

Geri