Neler Yeni

Battlefield V Ekranı Bozuyor Ekran Yeşil Oluyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Önceki sürüme düşürme işlemini nasıl yapıyoruz?
Amd sitesinden önceki sürümü indiriyorsun, mevcut sürümü bilgisayardan kaldırıp indirdiğini yüklüyorsun. Son sürümün sorunlu olamamasına imkan yok. 1080p mkv film izlerken aldığımdan beri(1 yıldır) ilk defa yeşil ekran ve watmann hatası verdi. Önceki sürümü yükleyince düzeldi. İndirdiğin sürümün whql olduğuna dikkat et

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Amd sitesinden önceki sürümü indiriyorsun, mevcut sürümü bilgisayardan kaldırıp indirdiğini yüklüyorsun. Son sürümün sorunlu olamamasına imkan yok. 1080p mkv film izlerken aldığımdan beri(1 yıldır) ilk defa yeşil ekran ve watmann hatası verdi. Önceki sürümü yükleyince düzeldi. İndirdiğin sürümün whql olduğuna dikkat et
1628200796638.png

Verdiği yeşil ekran hatası üsteki gibi miydi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sırf bende yeşil ekran alıcak mıyım diye indiriyorum :D
1628200870727.png

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Hata alacağını zannetmiyorum bu arada çok düşük ihtimal. Tabii bilgisayarı kasadaki tuştan kapatırsan o ayrı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran yemyeşil oldu(aynı bu şekilde) sonra simsiyah oldu, sonra masaüstüne döndü ve watmann hatası verdi.
Ne oynarken verdi veya hangi uygulamadayken?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hata alacağını zannetmiyorum bu arada çok düşük ihtimal. Tabii bilgisayarı kasadaki tuştan kapatırsan o ayrı :D

Ne oynarken verdi veya hangi uygulamadayken?
Windowsun kendi video oynatıcısında 1080p mkv film izlerken 2-3 dakika arayla 2 kere oldu. Silip eskisini yükleyince düzeldi.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Windowsun kendi video oynatıcısında 1080p mkv film izlerken 2-3 dakika arayla 2 kere oldu. Silip eskisini yükleyince düzeldi.
Anladım. Güncelleme geldiğinde eğer bir sorun varsa tüm AMD kartlarında aynı sorun mu oluyor?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Anladım. Güncelleme geldiğinde tüm AMD kartlarında aynı sorun mu oluyor?
Tamamında diyemeyiz ama sorunlu bir güncelleme yayınlarlarsa kartların çoğunda aynı sorun oluyor. Sende ve bende olmuş. Forumda biri daha konu açmıştı. Yeni güncellemeden sonra sorun yaşamasıyla ilgili ama o konuyu bulamadım.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
5mb' a sınırladım ben evde tek değilim. Normalde 5.70 civarı oluyor.
Bizim evde benim dışımda internet kullanan yok. Benim de %70 e kadar 4.5 mb ile 6 mb arası gidip geldi, %70 den sonra 2 mb ye düştü. Altyapı olsa direkt Turknet'e geçerim.

Tamamında diyemeyiz ama sorunlu bir güncelleme yayınlarlarsa kartların çoğunda aynı sorun oluyor. Sende ve bende olmuş. Forumda biri daha konu açmıştı. Yeni güncellemeden sonra sorun yaşamasıyla ilgili ama o konuyu bulamadım.
Anladım. Bir de mesela markadan markaya göre de değişebiliyor mu? Örneğin çok bilinmedik bir sorun Sapphire 6900XT ekran kartında olup diğer marka 6900XT ekran kartlarında olmaması gibi bir durum var mı?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bizim evde benim dışımda internet kullanan yok. Benim de %70 e kadar 4.5 mb ile 6 mb arası gidip geldi, %70 den sonra 2 mb ye düştü. Altyapı olsa direkt Turknet'e geçerim.

Anladım. Bir de mesela markadan markaya göre de değişebiliyor mu? Örneğin çok bilinmedik bir sorun Sapphire 6900XT ekran kartında olup diğer marka 6900XT ekran kartlarında olmaması gibi bir durum var mı?
Markadan markaya değişeceğini sanmam. Genelde modelden modele değişir.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Markadan markaya değişeceğini sanmam. Genelde modelden modele değişir.
Bir tanıdığım ile aynı model işlemci ve aynı model ekran kartını kullanıyoruz. Ben Fortnite de PC'yi aldığım tarihten beri (3 aydır falan) FPS drop alıyorum. O MSI 6900XT ekran kartına sahip, drop sıkıntısı onda yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,464
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom