Battlefield V Nasıldır?

Berat123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,586
Arkadaşlar Battlefield V hakkında Kararsız kaldım,Bazı Yerlede Oyun Hakkında Aşırı Kötü Yorumlar Var, ama ben Özellikle oyunun online kısmını çok sevdim.Oynayanlar verse Yorum Yazabilirmi?

Bana kalırsa BF artık oynanmaz. Yıllar boyunca büyük bir BF fanı olmama rağmen artık böyle düşünüyorum. Bana kalırsa BF3 BF4 ya da BF1 in multiplayer'i V e göre çok daha iyi ama onlarda ise oyuncu sıkıntısı var. Gerçi BFV i de öyle pek oynayan kalmadı sanırım. Kaliteli, sunucuların dolu dolu olduğu bir BF istiyorsan yeni BF yi beklemek şart ama istiyorsan eski BF lerden birine 20€ gömüp alabilirsin BF 4 5€, BF 3 ise 15€ olmuş. Tamamen sana ve zevkine kalmış bir durum.

Vallaha bildiğimiz bf oyunu atmosfer falan aynı

Arkadaşlar Battlefield V hakkında Kararsız kaldım,Bazı Yerlede Oyun Hakkında Aşırı Kötü Yorumlar Var, ama ben Özellikle oyunun online kısmını çok sevdim.Oynayanlar verse Yorum Yazabilirmi?
1 ay boyunca oynadım. Online tarafta;
Oyundaki hesabını kasamadıysan ve benim gibi ilk deneyimin olursa savaşa çıktığın zaman seni direkt yere gömerler. Herkes bir yere pusmuş amatör oyuncuları avlıyor. Durduğun yerden hiçkimseyi göremiyorsun menzillerine istersen zırhlı araçla istersen tankla gir her türlü ölüyorsun.
Hikaye kısmına gelirsek, gayet etkileyici detayları ve anlatımı var. Kısa ama idare eder.

1 ay boyunca oynadım. Online tarafta;
Oyundaki hesabını kasamadıysan ve benim gibi ilk deneyimin olursa savaşa çıktığın zaman seni direkt yere gömerler. Herkes bir yere pusmuş amatör oyuncuları avlıyor. Durduğun yerden hiçkimseyi göremiyorsun menzillerine istersen zırhlı araçla istersen tankla gir her türlü ölüyorsun.
Hikaye kısmına gelirsek, gayet etkileyici detayları ve anlatımı var. Kısa ama idare eder.

Eğer Battlefield 1 ve 4 ten çok bir farkı yoksa kontrol kısmında rahat oynarım diye düşünüyorum.

Eğer Battlefield 1 ve 4 ten çok bir farkı yoksa kontrol kısmında rahat oynarım diye düşünüyorum.
Hayır yok. Battlefield 1 bile iş görür. Ayrıca Bf5 çok pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,158
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri