Battlfield 1 tl y miş

Reaksiyon skoru
14
"Predünyam.com" da battlfield 1 tl diye gördüm sizce site güvenilir bi sitemi

Sizce guvenilirmi

Ekler

• Screenshot_20201102-114357_Instagram.jpg
    Screenshot_20201102-114357_Instagram.jpg
    616.9 KB · Hit: 52
alma sakın
hesap olarak veriyorlar çoğu adam hesabını geri

alma sakın
hesap olarak veriyorlar çoğu adam hesabını geri alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

durmaplayda 50 TL
git ordan al cd key olarak veriyorlar öyle al

alma sakın
hesap olarak veriyorlar çoğu adam hesabını geri alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

durmaplayda 50 TL
git ordan al cd key olarak veriyorlar öyle al
Tammadir sağolasin

daha önce minecraft aldım her seferinde ömür boyu garantili diyolardı fakat hesaplar patlayınca hep bahane üretmeye başladılar eğer alacaksan her an hesap patlayabilir die düşün zaten 1tlymiş max ömrü 2 haftadır

Oyunu değil hesabı veriyorlar. Hesabın şifresini değiştiremezsin aynı anda birkaç kişiye verdikleri için de kopmalar yaşayacaksın daha sonra da hesap kapanacak.. Hesapların hepsi de zaten çalıntı. Bu tür sitelere hiç bulaşma. Hele ki kart bilgilerini hiç girme

Aslında firmaları kötülemek forumda kesinlikle yasak ancak oraya asla güvenme. Dolandırıcı vs. değiller aslına bakılırsa kısmen güvenilirler ancak hesaplar çalıntı ve ömürleri 2 hafta. daha önce senelerce predünyam kullandım minecraft premium için. Premium 2 hafta bir gitti yenisini talep ettim ve her seferinde 2 gün içerisinde yenisini ücretsiz verdiler. Kesinlikle oradan alışveriş yapma ancak onlar dolandrıcı diye değil sattıkları hesaplar sıkıntılı diye.

değil bu hesaplardan yüzden fazlasını bedavaya bulup siteye dağıtabilirim mesela ancak yasak diyebiliyorum
sadece böylesi çakallar sazan avı yapmaya çalışıyor benim beleşe bulduğum hesapları elaleme guya ucuza satıyorlar ama gel gör ki o hesabın ne maili ne de şifresi değişebiliyor, değişebiliyor deseler bile yalan dostum ben de böylesi alışverişlerde bulundum şikayet vara post attım bana dönüş yaptılar şikayeti geri çekin para iadesi yapalım dediler onu da yapmadılar kısaca sıkıntılı bu işler ya orjinal takıl ya da crack oyna (gerçi bu oyun online olmadan tadı çıkmıyor o ayrı mesele)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,739
Üyeler
188,984
Son üye
Ahmey
Geri