Neler Yeni

Bayram indirimleri ucuz ssd

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben valla bütçem oldugunda alırım bunlara para vermem
M.2 Girişi Yok Hocam :)
Dönüştürücü alır nolacak
Kesinlikle katılıyorum. BX500 de kullandım SU650 de kullandım çin malı markasız modeller bile denedim ama hiçbiri hi level flash disk kadar dandik değildi. Asla almam o markayı 😀

Kuponla 649 oluyor alayımmı?

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@serwintes @* Tupac Shakur *
@ca.s @Yusufx
bu ürünü alacağım 700tl yi aşmayacak şekilde bir m.2 önerirseniz alcağım özellikle n11 den olursa çok iyi olur

Gif Man

80+ Gold
@ca.s @Yusufx
bu ürünü alacağım 700tl yi aşmayacak şekilde bir m.2 önerirseniz alcağım özellikle n11 den olursa çok iyi olur
SSD ; https://www.trendyol.com/apacer/as2...00-1100mb-s-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-p-81241866

Dönüştürücü ; https://www.teknobiyotik.com/dark-nvme-m-2-ssd-pci-e-x16-karti-dk-ac-pem16x.html#!prettyPhoto

En İyi Verimi Ekran Kartı Girişinden Alırsın Fazladan Ekran Kartı Slotun Varsa İyi Olur Bu Dönüştürücü .

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
SSD ; https://www.trendyol.com/apacer/as2...00-1100mb-s-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-p-81241866

Dönüştürücü ; https://www.teknobiyotik.com/dark-nvme-m-2-ssd-pci-e-x16-karti-dk-ac-pem16x.html#!prettyPhoto

En İyi Verimi Ekran Kartı Girişinden Alırsın Fazladan Ekran Kartı Slotun Varsa İyi Olur Bu Dönüştürücü .

bunların okuma yazmaları daha iyi değilmi yazmaları aynı gibide okumaları daha fazla

Gif Man

80+ Gold

bunların okuma yazmaları daha iyi değilmi yazmaları aynı gibide okumaları daha fazla
Apacher Daha İyi Hocam .

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
@ca.s @Yusufx
Biraz araştırma sonucu bu üçü arasında kaldım.
Ortadaki nedir necidir hiç bilmiyorum. İnternette de doğru düzgün incelemesi yok. Değerleri çok uçuk ama o değerlere çıkabilir mi bilmiyorum. Çıksa bile fazla duracağını sanmıyorum.

Lexar'ın DRAM'i var da Samsung'un var mı yok mu bilmiyorum. Ama sanırım Samsung'un yok.
Bu görselden belli oluyor olmadığı. Soldaki çip depolama çipi sağdaki de kontrolcü.

1712921430911.png

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Apacher Daha İyi Hocam .
Ortadaki nedir necidir hiç bilmiyorum. İnternette de doğru düzgün incelemesi yok. Değerleri çok uçuk ama o değerlere çıkabilir mi bilmiyorum. Çıksa bile fazla duracağını sanmıyorum.

Lexar'ın DRAM'i var da Samsung'un var mı yok mu bilmiyorum. Ama sanırım Samsung'un yok.
Bu görselden belli oluyor olmadığı. Soldaki çip depolama çipi sağdaki de kontrolcü.

Alıntıyı görüntüle
kusura bakmayın çok soru sordum bu fly marka olanın okuma yazması aşırı yüksemiş nasıldır birde anakartımda tek ekran kartı slotu var
1712921856804.png

Gif Man

80+ Gold

Alıntıyı görüntüle
Lexar Alınır Bu Fiyatlara .

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
SSD'de IOPS değerleri daha önemli. Mesela bir diskin IOPS değeri 200K civarıdır ve okuma yazma hızı 2000 mb/s civarıdır. O SSD belki de istikrarlı olarak 2000 mb/s civarlarına ulaşamayabilir. Hatta bazen duraksamalara veya çok düşük hızlarda veri okuma/aktarmaya düşebilir.
Ama IOPS değeri 400K civarı olan ve okuma hızı 1500 mb/s olan bir SSD ise kendi 1500 mb/s hızlarında daha istikrarlı kalır. En azından belirli bir seviyenin altına düşmemeye çalışır, takılmalar olmaz.

(Sayılar anlaşılması için örnek olarak verilmiştir.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakmayın çok soru sordum bu fly marka olanın okuma yazması aşırı yüksemiş nasıldır birde anakartımda tek ekran kartı slotu var Alıntıyı görüntüle
Fly olana pek güvenemedim ben. O kadar hızlı çalışacağını sanmıyorum. IOPS değerleri ortada.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom