Gif Man
80+ Gold
+ Extra Para , - Düşük Performans ( Sataya Göre Daha İyi Tabikide .Dönüştürücü alır nolacak
+ Extra Para , - Düşük Performans ( Sataya Göre Daha İyi Tabikide .Dönüştürücü alır nolacak
ben valla bütçem oldugunda alırım bunlara para vermem
M.2 Girişi Yok Hocam
Dönüştürücü alır nolacak
Kesinlikle katılıyorum. BX500 de kullandım SU650 de kullandım çin malı markasız modeller bile denedim ama hiçbiri hi level flash disk kadar dandik değildi. Asla almam o markayı
Hikvision E100 HS-SSD-E100/256G 2.5" 256 GB SATA 3 SSD (Distribütör Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Hikvision E100 HS-SSD-E100/256G 2.5www.n11.com
Kuponla 649 oluyor alayımmı?
SSD ; https://www.trendyol.com/apacer/as2...00-1100mb-s-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-p-81241866@serwintes @* Tupac Shakur *
@ca.s @Yusufx
bu ürünü alacağım 700tl yi aşmayacak şekilde bir m.2 önerirseniz alcağım özellikle n11 den olursa çok iyi olurWozlo Pcie Pcı Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Pci-e Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör Fiyatları ve Özellikleri
Wozlo Pcie Pcı Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Pci-e Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
SSD ; https://www.trendyol.com/apacer/as2...00-1100mb-s-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-p-81241866
Dönüştürücü ; https://www.teknobiyotik.com/dark-nvme-m-2-ssd-pci-e-x16-karti-dk-ac-pem16x.html#!prettyPhoto
En İyi Verimi Ekran Kartı Girişinden Alırsın Fazladan Ekran Kartı Slotun Varsa İyi Olur Bu Dönüştürücü .
Apacher Daha İyi Hocam .WD SDBPTPZ-256G-1012 256 GB M.2 2230 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
WD SDBPTPZ-256G-1012 256 GB M.2 2230 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.comKioxia BG4 KBG50ZNS256G 256 GB PCIe Gen4x4 NVMe M.2 2230 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia BG4 KBG50ZNS256G 256 GB PCIe Gen4x4 NVMe M.2 2230 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunların okuma yazmaları daha iyi değilmi yazmaları aynı gibide okumaları daha fazla
Biraz araştırma sonucu bu üçü arasında kaldım.@serwintes @* Tupac Shakur *
@ca.s @Yusufx
bu ürünü alacağım 700tl yi aşmayacak şekilde bir m.2 önerirseniz alcağım özellikle n11 den olursa çok iyi olurWozlo Pcie Pcı Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Pci-e Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör Fiyatları ve Özellikleri
Wozlo Pcie Pcı Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Pci-e Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Apacher Daha İyi Hocam .
kusura bakmayın çok soru sordum bu fly marka olanın okuma yazması aşırı yüksemiş nasıldır birde anakartımda tek ekran kartı slotu varBiraz araştırma sonucu bu üçü arasında kaldım.
Ortadaki nedir necidir hiç bilmiyorum. İnternette de doğru düzgün incelemesi yok. Değerleri çok uçuk ama o değerlere çıkabilir mi bilmiyorum. Çıksa bile fazla duracağını sanmıyorum.
Lexar'ın DRAM'i var da Samsung'un var mı yok mu bilmiyorum. Ama sanırım Samsung'un yok.
Bu görselden belli oluyor olmadığı. Soldaki çip depolama çipi sağdaki de kontrolcü.
Alıntıyı görüntüle
Lexar Alınır Bu Fiyatlara .Biraz araştırma sonucu bu üçü arasında kaldım.
Ortadaki nedir necidir hiç bilmiyorum. İnternette de doğru düzgün incelemesi yok. Değerleri çok uçuk ama o değerlere çıkabilir mi bilmiyorum. Çıksa bile fazla duracağını sanmıyorum.
Lexar'ın DRAM'i var da Samsung'un var mı yok mu bilmiyorum. Ama sanırım Samsung'un yok.
Bu görselden belli oluyor olmadığı. Soldaki çip depolama çipi sağdaki de kontrolcü.
Alıntıyı görüntüle
Fly olana pek güvenemedim ben. O kadar hızlı çalışacağını sanmıyorum. IOPS değerleri ortada.kusura bakmayın çok soru sordum bu fly marka olanın okuma yazması aşırı yüksemiş nasıldır birde anakartımda tek ekran kartı slotu var Alıntıyı görüntüle
İstediği Kadar Yüksek Değere Sahip Olsun Vaad Edilen Değerleri Vermiyorlar , Kronik Sorunlu Oluyor Onlar .kusura bakmayın çok soru sordum bu fly marka olanın okuma yazması aşırı yüksemiş nasıldır birde anakartımda tek ekran kartı slotu var Alıntıyı görüntüle