Bayram geldi nasılsınız ? (Cümlenizin bayramı mübarek ola)

Karadelik

80+
Reaksiyon skoru
73
Selamün Aleyküm yarın bayram nasılsınız hayat nasıl geçiyor diye sormak istedim sohbet muhabbet maksat benim sınav senem 3 ay sonra yks var ona çalışıyorum halletmeye çalışıyorum sizden naber ?

Harçlıklar ile nb f80 alcam heycanliyim

hayırlı olsun hocam geçen gördüm bende bunu almak istedim ama pederle şimdi papaz olamam oyüzden sonra alacam ama baya iyi gibi duruyor tekrardan hayırlı olsun

iki gün önce 900tl ye düşmüştü

Aleyküm selam bu yıl Bayramı İngiltere'de geçireceğim.

o çok güzel bayramda birisni mi ziyaret edeceksin şuanda orda olduğun sonucuna vardım ingiltere nasıl

Ziyaret etmek istediğim yerler arasında çok hoş duruyor genel olarak bide SH ın memleketi
1773909574387.webp

Sherlock Holmes en sevdiğim kurgu karakterlerinden biri

Selamün Aleyküm yarın bayram nasılsınız hayat nasıl geçiyor diye sormak istedim sohbet muhabbet maksat benim sınav senem 3 ay sonra yks var ona çalışıyorum halletmeye çalışıyorum sizden naber ?
Çok şükür bıraktım kendimi yokuş aşağı yuvarlanıyorum yuvarlanabildiğim yere kadar.şaka bir yana yeni aldığım monitörde sıkıntı olduğu için biraz stres yapıyor gibiyim ama sonradan olan olduğu için değişmeyeceği için vardır bundada bir hayır diyerek sonucu bekliyorum.bayramımız mübarek olsun şimdiden 😊

Çok şükür bıraktım kendimi yokuş aşağı yuvarlanıyorum yuvarlanabildiğim yere kadar.şaka bir yana yeni aldığım monitörde sıkıntı olduğu için biraz stres yapıyor gibiyim ama sonradan olan olduğu için değişmeyeceği için vardır bundada bir hayır diyerek sonucu bekliyorum.bayramımız mübarek olsun şimdiden 😊
Hocam sıfır aldıysanız umarım garati halleder sorunsuz kullanırsınız sizinde bayramınız mübaret olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,952
Üyeler
190,482
Son üye
toktap20
Geri