Canim benim zaten yorumların full hater seni takip ediyorum. Son sistemler inceleme idi sadece 5500&6600 sistem yaptım 11K ya o fiyattan ucuza öyle sistem bulursan link at.Son sistemdeki mevzulardan sonra pek ümitli değilim.
Abi fiyat bandını söylesen 10k bandındaysa beklerimCanim benim zaten yorumların full hater seni takip ediyorum. Son sistemler inceleme idi sadece 5500&6600 sistem yaptım 11K ya o fiyattan ucuza öyle sistem bulursan link at.
Yok PR amacım değil valla. Sadece son çıkarttığın sistemde baya sinirlenip uzun bir yazı yazmıştın onu kastettim. Böyle düşünmene üzüldüm. Olumsuz yorumlarımı kendime saklayacağım sağlıcakla.Canim benim zaten yorumların full hater seni takip ediyorum. Son sistemler inceleme idi sadece 5500&6600 sistem yaptım 11K ya o fiyattan ucuza öyle sistem bulursan link at.
Ha bu arada son incelemelerden biri de 14.999₺ ye 6700XT+5600 sistemdi sen daha ne anlatıp masal okuyorsun? Birilerinin PR ini yapıyor gibisin
Olumsuz yorum yapma eleştirYok PR amacım değil valla. Sadece son çıkarttığın sistemde baya sinirlenip uzun bir yazı yazmıştın onu kastettim. Böyle düşünmene üzüldüm. Olumsuz yorumlarımı kendime saklayacağım sağlıcakla.
Eyvallah dikkat edeceğimOlumsuz yorum yapma eleştir