Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,702
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
Namaz kılınırken bütün beden arınması lazım ve evet kılınacak yüzeyin temiz olması lazım her ne olursa olsun ayakkabı ile basılmaz bana saygısızlık gelir bu babam dahi yapmış olsa aynı tepkiyi benden görürdü burada yapılan hareketleri ben eleştiririm dedeler beni İlgilendirmez banane banane onlardan algı dediğin Zaten bu ülke de baş yapıt karşıt görüşler birbirlerine sürekli algı yapar bu ülke vatandaşları bundan vazgeçmez ben bir yanlış varsa onu söylerim şahsiyet ve kimlik benim için önemli değilSeccadenin amacı temiz bir yüzeyde namaz kılmaktır. Ayrıca Arapça halı demek. O an temiz olan bir kilimle kılınabilir. Şayet bulunduğun yeri yıkar veya temizlersen yine kılabilirsin. Kılıçdaroğlu'nun o an bastığı şey seccade anlamından çıktığı için namaz kılmazsın olur biter. Buna tepki gösteren dedeler camide seccade sermeden nasırlı ayaklarla basılan düz cami halısında namaz kılıyor. Algı yapmayı çok seviyor bu ülke.