Neler Yeni

Bayrampaşa Belediyesi Cami Satıyor

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Fatih'te ki camiden bahsediyorum ben
Senin dediğin cami büyük ihtimal ihtiyaç fazlası olarak görülen bir camiydi
Cumhuriyetin ilk yıllarında 14 milyon nüfus 28 bin küsür cami ve 14 bin okul vardı bu camilerin gereksiz bir şekilde fazla olduğu ortada bazı camiler dönüştürüldü farklı amaçlar için kullanıldı ama asla ahır olarak kullanmadı depo olarak kullanılmış o da bazı tarihi eserlerin Niğdede bir kaç camide depolanmıştır.
İsmet İnönünün kendisi söyledi ben camileri ahir yapmadım diye zaten azıcık aklı olan bir kişi ismet İnönü bir muslumanın camileri ahır yapmayacağını bilir.

Eğer düşündüğüm gibi cami depo yapılmışsa ilk defa bir işe yaramış diyebilirim.

Adnan Menderes zamanında sadece istanbulda 50 cami yıkılmış "yol yapma gerekçesiyle" kanuninin çorluda yaptırdığı camı,medrese imaret,hastahane ve hamam yıkılmıştır.
İlla birisine düşman kesilecekseniz bu kişi menderestir.

Bu arada bizim halkın yıllardır gelişmediği ortada halkevleri,köy ensitütüleri kapatılınca ses çıkarmayan cahil halk bir propagandaya kurban olup camileri "ahır" yapıldığını sanıp Cumhuriyet ve Cumhuriyeti kuran kişileri düşman oluyor.

Son olarak diyeceksin ki o zaman bu halkalar ne alaka diyeceksin camileri ahır yapan işgal ordularıdır.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Cumhuriyetin ilk yıllarında 14 milyon nüfus 28 bin küsür cami ve 14 bin okul vardı bu camilerin gereksiz bir şekilde fazla olduğu ortada bazı camiler dönüştürüldü farklı amaçlar için kullanıldı ama asla ahır olarak kullanmadı depo olarak kullanılmış o da bazı tarihi eserlerin Niğdede bir kaç camide depolanmıştır.
İsmet İnönünün kendisi söyledi ben camileri ahir yapmadım diye zaten azıcık aklı olan bir kişi ismet İnönü bir muslumanın camileri ahır yapmayacağını bilir.

Adnan Menderes zamanında sadece istanbulda 50 cami yıkılmış "yol yapma gerekçesiyle" kanuninin çorluda yaptırdığı camı,medrese imaret,hastahane ve hamam yıkılmıştır.

Bu arada bizim halkın yıllardır gelişmediği ortada halkevleri,köy ensitütüleri kapatılınca ses çıkarmayan cahil halk bir propagandaya kurban olup camileri "ahır" yapıldığını sanıp Cumhuriyet ve Cumhuriyeti kuran kişileri düşman oluyor.

Son olarak diyeceksin ki o zaman bu halkalar ne alaka diyeceksin camileri ahır yapan işgal ordularıdır.
Tamam seni düşüncen ile baş başa bırakıyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Benim düşman olup olmamam önemli değil beni ne akp zihniyeti ne de CHP zihniyeti ilgilendirir umrumda da değil

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Benim düşman olup olmamam önemli değil beni ne akp zihniyeti ne de CHP zihniyeti ilgilendirir umrumda da değil
Ben sana şu zihniyeti sahipsin demedim
Tarafsız olacağım ayağına bazı saçmalıkları kabul etmeyin.
Saçma bir propagandanın kurbani olmayın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben sana şu zihniyeti sahipsin demedim
Tarafsız olacağım ayağına bazı saçmalıkları kabul etmeyin.
Saçma bir propagandanın kurbani olmayın.
He tamam kardeşim bu arada benim tarafım belli bunu açıkça belli etmem mı gerekiyor illa

KAANT10X

80+ Bronze
Vergi borçlarına karşılık maliyeye sonra da diyanete devir yapılıyor böylece akp li belediyeler vergi borçlarından kurtuluyor ilk kez 2013 yılında yapıldı. Yapılan yanlış dini olarak bir şey söyleyemem söz konusu tepkiyi hangi devlet dairesi olursa olsun göstermemiz gerekli zaten ama İslama kin tutan bazı arkadaşların gelip burada şov yapması da komik ellerinde olsa camileri pavyon yapacaklar

Top Bottom