Neler Yeni

Bazenleri gece uyanıyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bende uyuyamama gibi şeyler olmuyor ama gece uyanıyorum. Hatta bir ara 5'te uyanmıştım ve gün içinde uyumak zorunda kalıyordum. Tersim dönmüştü. Şimdi o kadar olmasa da bazı günler erken uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum. Çoğunlukla pazartesileri oluyor. Sizce nedendir?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bende uyuyamama gibi şeyler olmuyor ama gece uyanıyorum. Hatta bir ara 5'te uyanmıştım ve gün içinde uyumak zorunda kalıyordum. Tersim dönmüştü. Şimdi o kadar olmasa da bazı günler erken uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum. Çoğunlukla pazartesileri oluyor. Sizce nedendir?
Tamam normal bu

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,974
İsim
Chloe Grace Moretz
kanka pek bilmiyorum ama hiç psikoloğa bir gitmeni öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikolojik olabilir. Kendinizi şartlayarak yatıyor olabilirsiniz.
abla garip olucak ama ekran kartını sattın sen de mobil mi giriyorsun şuan da :D

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
abla garip olucak ama ekran kartını sattın sen de mobil mi giriyorsun şuan da :D
Arkadaşımdan laptop ödünç aldım. Eski püskü bir şey, kendisi de kullanmıyormuş. Bunu kullanıyorum şimdilik. :D

T.P.G.

80+ Titanium
Psikolojik olabilir. Kendinizi şartlayarak yatıyor olabilirsiniz.
Öyle değil gece yatmadan önce hayatı gözünün önünden geçmeyen insan insan değildir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,974
İsim
Chloe Grace Moretz
Arkadaşımdan laptop ödünç aldım. Eski püskü bir şey, kendisi de kullanmıyormuş. Bunu kullanıyorum şimdilik. :D
hayırlı olsun yeni rtx kartın :D bende satıcaktım ama korktum şuan ekran kartı zaten sıkıntılı

Venom35

80+ Bronze
bende de oluyordu meslea sabah 6 da kalkmam gerekiyordu sabah ya kalkmassam diye düşünüyodum vs. her sabaha direkt olarak 5 te uynaıyordum sonradan uyku ağır olup okullar uzaktan eğitime geçince normale döndü

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
yatarken çok düşünme ben yatarken çok düşünüyorum ondan sonra o saatlerde uyuyorum ama kafam rahatken uyuduğumda az uyusamda enerjik oluyorum

Top Bottom